♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bir rüzgara kapıldık biz.yelkenler delik deşik.acıktık bir anda acıya.bir rüzgara kapıldık biz .....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #401 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bir rüzgara kapıldık biz.yelkenler delik deşik.acıktık bir anda acıya.bir rüzgara kapıldık biz .. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #402 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... üzülme yarına kadar dınecek bu ruzgarda bıtecek sonunda eskıyen sen olma....... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #403 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... yorulmadan hangi tepe aşılır ben sevdiysem buna kim karışırr..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #404 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... hatasız kul olmaz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #405 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bugün mutlu olmam gerek | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #406 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... HOŞCAKAL...Bir kar tanesi ol kon dilimin ucunaa bi kar tenesi erir ağzımda... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #407 | ||
|
Üye No: 304
İsim: beril Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... herşey yaLan herkes sahtekar giden gitti kaLan hep bin pişman .. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #408 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... dalagalandırmda duruldum koştum ardından yoruldum binlerce güzel sevdim bn en son sana vuruldum... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #409 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Affım olsun hain darba yediğim darbelerle sığındığım Rabba..365gün 52berbat hfta ağıtlarımla rafta... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #410 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... dolaştım gün batarken eski mahallelerde.. yalnız ve yolgun taş yapılar arasında.. vakur ve boştular.. sahipleri yoktu.. seni aradım.. sen de yoktun.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bir rüzgara kapıldık biz.yelkenler delik deşik.acıktık bir anda acıya.bir rüzgara kapıldık biz .....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |