♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya şimdi tut elimden, yada birdaha söz etme özlemekten......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #482 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... çok kadın hiç kadındır olum yalnıztır sonu | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #483 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Son bir gece daha cirkin olalim Aynalara degil, birbirimize bakalim Bir hayatti tutunamadik Gel ona bir son yazalim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #484 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... hayalperestsin güzel hayaller içinde... çok gençsin yanlış insanlar kalbinde.. hayalperestsin güzel hayaller içinde.. çok gençsin çok gerçeksin bu yüzden çok güzelsin... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #485 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... hayat beni unutsada sen unutma adımı unutacak kadar kaybettim kendimi olsun beni unutma beni unutma.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #486 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Cok ihanet etmişim bilmeden zavallı BENe.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #487 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... hangı bahane avtr bılmm hangı gunahın bedelı bu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #488 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... yalnız kalmak bi ilaç mıdır yoksa hastalığın ta kendisi mi... işte sen kurbanların korkan kanlı zalim bıçak.. sen kendi gölgesinden bile korkan bir paranoyak bir hipokondriyak... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #489 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bn melek yüzLü şeytan yalancı düzenbozannn.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #490 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... gördüm, kördüğüm olduğumu sonu gelmez masalların bu puslu şehrinde ... içtim kana kana sularını zehirli nehirlerin gözümü kırpmadım bile... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya şimdi tut elimden, yada birdaha söz etme özlemekten......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |