♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>gözlerimden bir damla yaş süzüldü umutlarım hayallere dönüştü...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #491 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... gözlerimden bir damla yaş süzüldü umutlarım hayallere dönüştü | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #492 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... ımmmm ımmm elveda sana yeter tamam bıtsın artık bu dram bu fotoroman ham meyvayız hala kprmıslar dalımızdan ...guzel gunler bızı bekler eyvallah dersın olr bıter .... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #493 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz Türkiye | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #494 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... yanımda olmasan da aklımdasın her solukta | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #495 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Kim demis ki benim sana hiç ihtiyacim yok diye Benim sana havadan sudan daha çok ihtiyacim var | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #496 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... ama aşkım yok benim aşkım yok yalnızım cok | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #497 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... yeditepe dar gelır sen gıttın gıdelııı ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #498 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... içimde b'yerLerde sabır taşı gizLi sanki doğduğum günden bugüne orda duruyor.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #499 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... gel yanıma sarıl bana Ela gözlüm yandımm sana ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #500 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... adamım bu kucuk ıslere ben bakarım yakarımm!!! ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>gözlerimden bir damla yaş süzüldü umutlarım hayallere dönüştü...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |