♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bizde diğer yakadan taaruza başladık surlardaki düşman şaşırdı nedir bu kalabalık köylerindeki bekleyenleri yas tutar ağlar askerlerimin başından aşağı kızgın ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #521 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Bizde diğer yakadan taaruza başladık surlardaki düşman şaşırdı nedir bu kalabalık köylerindeki bekleyenleri yas tutar ağlar askerlerimin başından aşağı kızgın yağlar günlerce top atışı her tarafta gülle sesi haber aldık gemiler kıramadı zinciri Sultan emri verdi Nisan'ın 18'i karadan yürüttük tam 18 gemiyi Papa şehrin yardımına 3 ordu yolladı yetişen bütün ordular bozguna uğradı adım Issak Anadolu Ordusu kumandanı ibadetimi yaptım şimdi bir dağdayım tepeden bakıyorum İstanbul'a doğru namazda tek dileğim bu şehir bizim olsun surlar yıkıldı şehri kapladı korku kalan askerleri çaresizce karşı koydu uzun oldu biliyorum ama çok Kuşatma 1453 - Pit10 ft. Sansar dinleyin tavsiye ederim | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #522 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... snszliktn kalan en acı gerceğim hiçliğim. ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #523 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... çığlıklar büyüttüm ben içimdeki zindanlarda uyanmayı bekledim hep bu uğursuz karanlıkta oysa şimdi çok uzakta tutunduğum o rüyalar dört yanımda ümitsizlik dört yanımda taş duvarlar sıra dağlar ardından uzat bana ellerini bir ışık yak karanlığıma inandıkça döner dünya ışık ver ışık ver bana... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #524 | ||
|
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... gözlerimde yüüznü cıkarda al ..aşk yalansa her mevsim sonbahar.. yaşanacak daha bir ömür var yıkılacak kalın bir duvar.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #525 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... suçum neydi neden böyle oldu... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #526 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bırak mucizeler yaratayım sana hergün arayayım seni etrafında dolanayım.. çünkü seni seviyorum! çünkü seni seviyorum! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #527 | ||
|
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... sözlerimi geri alamam yazdıgımı yeniden yazamam caldıgımı başta calamam birdaha geri dönemem... ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #528 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... dinle ;senin suçun değil ,emir dağların ötesinden gelir, bunlar senin suçun değil göklerden yağan yağmur yalan değil.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #529 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... vay bee ben neymişiiiiim vaay bee ben neymişim...... ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #530 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... düşlerde sevdim seni söyleyemedim sessiz öptüm nefesini söyleyemedim...... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bizde diğer yakadan taaruza başladık surlardaki düşman şaşırdı nedir bu kalabalık köylerindeki bekleyenleri yas tutar ağlar askerlerimin başından aşağı kızgın ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |