♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: yasmin Nickli Üyeden Alıntı düşlerde sevdim seni söyleyemedim sessiz öptüm nefesini söyleyemedim...... çok tanıdık geldi ya bugün kederliyim beterim ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #531 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #532 | ||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... çöz beni içinde havuz problemnin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #533 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Benden geçti aşk.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #534 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... ben aşkı unuttum aylar önceee....kirlenen kalbimi yıkadım az önceee....yalnızlıgık acı vermez olduu..gelecek benm için seferber oldu...bn ağlamazdım senden önce..sen hep üzerdin zoru görünce bn nefessiz kaldım sen gdince.. sen KALPSİZ kaldın beennsiizzz gidinceee | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #535 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Göz göze durup bakınca göreceğiz,neyiz ve nerelerdeyiz bilemiyoruz şimdi... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #536 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... vazgeç gönül sesini duyan yok | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #537 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... insan önce kendinden başlar, geç kalır bazen pişmanlıklar... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #538 | ||
|
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bu tenin altında açılmış yaralarla giden bir can aslında ahhhhhhhhh yine son kurşunla vurulmuş kanatlarla düşen bir can aslında | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #539 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... teeeekraaar gööözdenn geçiiirdiiiiim......doğru söyLemişLeeeeeer......iyiLer kazanııır kötüLükLer kazınır dediLeeeer......mutLu ooLmaaak için mutlu etmek yeteeeer dediLeeer..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #540 | ||
|
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... mutlu olmak için sevmek için görme işitmeeeeeeeeeee | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: yasmin Nickli Üyeden Alıntı düşlerde sevdim seni söyleyemedim sessiz öptüm nefesini söyleyemedim...... çok tanıdık geldi ya bugün kederliyim beterim ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |