♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #541 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #542 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... kimler geçerken içimden bir sen vardın melekleri imrendireeeen | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #543 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... sakın ha üzülme benm adıma bu daha fazla koyar bana... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #544 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... belki sevmekten hıc usanmam ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #545 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... yok içmeye bir şişe bile ayran nene gerek senin taht-ı revan.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #546 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... kayp bir bavul gbiym hava alanında yada boş bir yüzme havuzu sonbaharda cokmu ayıpp hala mutluluk istemek neyse zatn hiç halm yok | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #547 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #548 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... söylemiştim sana gitme gönlünün sahiline.. seni alırsa fırtına dayanamam yokluğuna.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #549 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #550 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bak 27 oldu adım takma kendimden can sıkıntım uzun süreden beridir bir ölüm takıntım bunu da yüzüme vurmasınlar zaten evde yüzüm asık dışarda sempatik takıldım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |