♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Meet me after dark again and I'll hold you I want nothing more than to see you there And maybe ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #551 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Meet me after dark again and I'll hold you I want nothing more than to see you there And maybe tonight, we'll fly so far away, We'll be lost before the dawn... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #552 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... sigaramın dumanına sarsam sakLasm seni .. yokluğun ahh yoL yoL uazasa unutmam seni.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #553 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... son nefesimde elimi sen tutacaksın.. son sözlerimi bir sen duyacaksın.. meleklerin sözü war.. meleklerin sözü war................. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #554 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... cok yordun benı dedı cocukca tavrlarınla belkı donerım dedı buyursen karsımda hayallerını topladı küçük bir cantada ve son bır elveda tüm yaşananlara şimdi kapı calsa sen elinde bavulunla sevgilim ben geldim desen kaldığımız yerden sevgılım ben geldım desen hep benı sevsen...... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #555 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bir uyandım baktım ki gece olmuş... ve bütün yıldızlar gözlerime doluşmuş..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #556 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... tek bir damla göz yasım göle düserse ellrınden kayıp gıdınce..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #557 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bu şehre tutsaqız her yanında 4 duwar kırılmadık bi kalp kalmadan kırılmalı pranqalar.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #558 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... sevmekten kim usanır tadına doyum olmas hangi gönül uslanır sevenle oyun olmaz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #559 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bugüne dek sabrettim nerdeydin söylee..ne kısmetler teptim sen gelirsin diyeee... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #560 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bir dursan ah bi dinlensen | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Meet me after dark again and I'll hold you I want nothing more than to see you there And maybe ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |