♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>when i turn around and look at my life, shadows in disguise......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #561 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... when i turn around and look at my life, shadows in disguise... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #562 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... ama aşkım yok benim aşkım yok yalnızım cokkkkk | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #563 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... gozlerım arıyor nerdesın sımdı nerde ellerım tutmuyor nerdesın sımdı nerde | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #564 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... üzüm karası qözlerin öldürür beni.. kurşun yarası sözlerin süründürür beni... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #565 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bulanıklığın tam içindeeee, bir başımayım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #566 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... ... İçimden şehirler geçiyor her durakta duruyor inmiyorsun... seni en sıcak ben öperdim kimbilir ama sen bilmiyorsun... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #567 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bu ask hawz problemi yenı fark edıorum yazmıstım denklemnı grdım yuzemıorumm zamnın kızları balıkla ma atlama dıemıorum ayakları cırptıkca onlar sankı boouluorum gel suyu bosaltalım yenıden dolduralım çöz içinde hawz problemınınn | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #568 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... It's a beautiful lie It's the perfect denial Such a beautiful lie to believe in So beautiful, beautiful it makes me.......... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #569 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... gözlerimden akmazsa kalbimden akacak.. dışarıya vurmazsam içimde kanayacak.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #570 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... dört peynirLi pizzaaaa yanında koLa da yoLLaaa......zuha zuha zuha....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>when i turn around and look at my life, shadows in disguise......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |