♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bir pazar günü parktaydım nemli bi banka uzandım.....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #571 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bir pazar günü parktaydım nemli bi banka uzandım.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #572 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... gurur aşkı ziyan eder sözümü tutacağım seni unutacağım aşk romandı eskiden seven kızın romanı şimdi veda zamanı... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #573 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... You may say Im a dreamer but Im not the only one | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #574 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... yaralısın ve yaralı kalcaksınnnnn geceleri yatagında yarana sarılacaksın, yalnızsın yaprakların örttüğü eski bir sokak gibi, küskünsün.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #575 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... so am i still waiting for this world to stop hating cant find a good reason cant find hope to believe in | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #576 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... kendine qel bak rapim dilinde seni kesecek bıçak şimdi elimde ......................................... iş bittikten sonra keyfim yerinde... kardeşimin yaptıqı şarkının bi bölümü diss attık hastanebaşından çocuqa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #577 | ||
|
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... azrail gelip kapımı aralıyor kendini bişi zannedende eline kalem alıp kendini karalıyor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #578 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... tadı yok dünyanın sensiz tadı yok adı yok sevdanın sensiz adı yok neler neler verdim sana sevdim çok sevdim az mı yalvardım dizlerinde gelmedin yar gelmedin.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #579 | ||
|
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... i wake up its a bad dream noone on my side i was figthing but a just feel too tired | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #580 | ||
| |
Cvp: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... o bir yolcu sen bir hancı.. gördüğün en son yalancı.. içindeki derin sancı.. gitmez dedim kaldı gönül........ | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bir pazar günü parktaydım nemli bi banka uzandım.....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |