♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>utq o şrkı çok qzL harbidn...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #51 | ||
| |
utq o şrkı çok qzL harbidn ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #52 | ||
| |
bu düş ne zaman biter , sensizlik beni uzağa iter, gerçekler de olmasan da seni bulmaya değer. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #53 | ||
| |
çok sıkıLdım ağLamaktn , durmaktn..bu anLamsız oyunLara devam etmek günah!!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #54 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #55 | ||
| |
Güneş doğsa olur artık ta tepelerden Gönül geçse olur artık şu sevmelerden ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #56 | ||
| |
ah yaqmur dönerken kara yine yoL war faLımda ister özLe yok istersen hiç hatırLama...(: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #57 | ||
| |
we are legend , we've fire in our hands , eye for an eye, we are nemesis Türkçe : biz efsaneyiz, ellerimizde ateş var, göz gözeyiz , biz Nemesis 'iz Arch Enemy - Nemesis | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #58 | ||
| |
Bu film benim filmim burda esas kız benim senaryoda bile yokken bu süslü şıllık da kim ? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #59 | ||
| |
Bir tek dileğim var Sana yalvarsam bile Ayağına kapanıp ağlasam bile Asla geri dönme Çok istesen bile Aşkımdan tutuşup yansan bile... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #60 | ||
| |
wait for you | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>utq o şrkı çok qzL harbidn...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |