♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bir ömür harap oldu ahh ağlamak bana düşer.....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #591 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bir ömür harap oldu ahh ağlamak bana düşer.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #592 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Volkan gibi sert olsan patlasan içine Rüzgar gibi savursan fırlatsan da yere Kabus gibi rüyaysan uyansan neyine Topraktaki harcanan kurtsun hep gözümde | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #593 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... yine aşınca çayın suyu boyunu beLki yeniden karşıma çıkacaksın....... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #594 | ||
|
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... ben içimde bir tuhafım..dışımda hep insanım.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #595 | ||
|
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... bir çiçek yıLı sonra,kim biLir hangi rüzgârda..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #596 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... konusmadı hiç durmadı acık seçik sizle takılmadı daralmadı ah eğleniyor ..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #597 | |||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Alıntı:
![]() güzel ama dimi yine geldi kör günler niye ötüsün bülbülleriçim acır gündüzler yarrr HAYKO CEPKİN-BÜLBÜLLER | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #598 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Ne umut kaldı içimde, Ne gözümde gözyaşı. Nasıl aşsam, Yüreğimdeki uçurumları. Kaçacağım bir gün buralardan, Gözlerimi kapatıp, gökkuşağı düşleyerek Al beni rüzgar götür uzaklara, götür sonsuza.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #599 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... aşk zorun ne benle aahhh aşk derdin ne benle her gelene bir parçamı hediyemi ediyorsun..? özcan deniz-zorun ne benle aşk | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #600 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... ayakta hislerim,dilimde düğümler,söz geçmiyor ki kendime..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bir ömür harap oldu ahh ağlamak bana düşer.....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |