♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>yarınımdan umutsuzummm razıysan gel benimleee bazen aç bazen susuzluk razıysan gel benimle..... kıraç ve ayrıca hemen peşinden olmadı gülüm dönmedi ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #601 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... yarınımdan umutsuzummm razıysan gel benimleee bazen aç bazen susuzluk razıysan gel benimle..... kıraç ve ayrıca hemen peşinden olmadı gülüm dönmedi şansın olmadı yürek nasıl dayansın bırak herşeyi kendince kalsın altı üstü sende insansın ....kıraç Konu mervis tarafından (11-10-2008 Saat 10:28 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #602 | ||
|
Üye No: 6851
İsim: GiTaRiStAnBuL Yaş: 15 Nerden: İstanbul Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Sokaklar sakin geceler karanasan Ellerim titrer kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok bana kıyan...Şebnem Ferah-Yağmurlar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #603 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... iyi günde kötü günde bil ki bu kalp seninle bundan böyle beni takip et eve kadar artık kacmam seninim sonsuza kadar .. badem .. sonsuza kadar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #604 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda dogmak isterdim Sabahlar isterdim, asi ve mavi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #605 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Oy Ne İmiş Ne İmiş Kaderim Böyle İmiş. Gizli Sevda Çekmesi Ateşten Gömlek İmiş. Çarşamba Yazıları, Körpedir Kuzuları Allah Alnıma Yazmış, Bu Kara Yazıları A Dağlar Ulu Dağlar Yarim Gurbette Ağlar. Yari Güzel Olanlar Hem Ah Çeker Hem Ağlar. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #606 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... çarşamba yollarında kelepçe kollarında allah canımı alsın o yarin kollarında | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #607 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Yumma gözlerini, uyuma bugün…Bütün gölgeler akşam oluyor… Üşüyor yaprak, dallar üşüyor…Savrulup yırtılan rüzgar üşüyor… | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #608 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Ama gel gör ki kötüyüm bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor ney dinliyo muyuz....... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #609 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Emeksiz saadet olmaz Zor zamanlar da geçer Bir nefesle dağılmıyor ki Bu sarp kara bulutlar Bekleyip sabredersen Mutluluk huzur Kilitlensen de gelir seni bulur ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #610 | ||
| |
Cevap: Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Uzun zamandır hasret kaldım yüzüne Muhtacım inan senin bir tek sözüne Yalvarsam ağlasam kapansam dizine Döner miyiz yine eski günlere Söyle buldun mu Aradığın aşkı söyle Yoksa yalnız mısın sen yine Benim gibi boynu bükük, gözü yaşlı, tek başına | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| bir, cumle, cümle, dinlediğiniz, dinlediginiz, muzikten, müzikten |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>yarınımdan umutsuzummm razıysan gel benimleee bazen aç bazen susuzluk razıysan gel benimle..... kıraç ve ayrıca hemen peşinden olmadı gülüm dönmedi ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |