♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Şu an ne müzik dinliyorsan seni en çok etkileyen cümleyi yaz. açlışı yapıorum =) her dewirdiğim ...
| |||||||
| Kayıt | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünün Mesajları |
Hızlı Kayıt Paneli |
| | #1 (mesaj linki) |
| İş Bilen Üye ![]() | Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle...
Şu an ne müzik dinliyorsan seni en çok etkileyen cümleyi yaz. açlışı yapıorum =) her dewirdiğim buruk kadeh bir öncekine küfredecek... nefesim kesildiğinde kimse bni özlemeyecek.... her saat her dakika boğazımda düğümlenejek!!! |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| _rockA_ Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | MiNiqMeLeq (25-03-2008) |
| | #2 (mesaj linki) |
| Amatör Üye ![]() |
aslının parçasııı ![]() ![]() aklım yerinde biraz fazlaa içtiysemde!!! kime ne??? kim demiş aklımdan zorum war die... bnm dans etmeye ihtiyacım war... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (mesaj linki) |
| Banned ![]() |
içtigim biraydı hayalin yakar bi sigara biterim dumanında yitip giderim içime seni çekerim off... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (mesaj linki) |
| in the end... ![]() |
bize dair söyleneck tek şey belli gibi sen ve ben ikimiz kabul et en dipteyizz.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (mesaj linki) |
| pReNSeS ![]() |
en sevdiin yalnıslıını al geçir sırtına eserse hafiften hüzün üşümessin |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (mesaj linki) |
| İş Bilen Üye ![]() |
acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlızlıklarım oldu... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (mesaj linki) |
| Çalışkan Üye ![]() |
yanlısh yollarda yürü yürü ya kul bulacaksın elbt yolunu üzerine bastıın yanlısh zemn unutma ki her yanlıshın kıyamt alametn |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (mesaj linki) |
| seboik (: ![]() |
yaşıorum bunu d bill...qidiorum adımı sill...acıorum yaramı deşş...warlıqın yokluqunla eşş.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (mesaj linki) |
| Moderator ![]() |
kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama, yokluğunda ne gidebildim,ne de kaldım......!! gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım.....?? hediye süsü verilmiş ayrılıklarım.....!! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (mesaj linki) |
| seboik (: ![]() |
görmesen deee duymasan daaa yaşardım yineeee bu aşkı seninleee....görmesen deee duymasan daaa yaşardım yinee bu aşkı sessizceeee ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen üye sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Şu an dinlediğiniz müzikten bir cümle... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Şu an ne müzik dinliyorsan seni en çok etkileyen cümleyi yaz. açlışı yapıorum =) her dewirdiğim ...
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
| |