♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Bu aralar dilinize yapışan şarkılar? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: 2zin1i Nickli Üyeden Alıntı asudeee.....alemsinn yaaaa......süpeeerr bu şarkııı.....özelkklee senn yazdııın kısım ...........bana birilerini hatrlatıo ama nesee ....... ama ööle ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
| ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
eeet yaaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
|
(..direc-t...ama aşkımm yokk..) berilimle bnm şarkımmm bu ara çk sölüozzz yaw | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
ya bu aralar baya bi şarkı dilime yapışıoda ben size top 3 ü sölim 3 numara burak kut komple.. 2 numara özgün ask çiçeği ve geldik 1 numara (ya alta gerilim müziği koysamdım keske) ogan aydın kollarında can vereyim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
|
Üye No: 304
İsim: beril Yaş: 16 Nerden: samsun Ruh Halim: |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
|
belli zatenn beril...her yerde bi numb ama sewlmicek şarkı deil yane numb......... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
| |
benm iki tane war aslında 1 cem adrian_aşk bu gece şehri terk etti 2 şebo_gözlerimin etrafındaki cizgi ya ders ortrasnda her yerde söliyesm gelio we içimden sölüom | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||
| |
direc-t hasret | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
kalbime gömerim o zaman unutupta silerim o zaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmez misin aman ------------------ bende bunu doladım kurtulamıyom bi türlü | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
| |
Pentagram-Fall of a hero ,bide ,dark is the sunlight bağıra bağıra söleyesim gelio | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Bu aralar dilinize yapışan şarkılar? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: 2zin1i Nickli Üyeden Alıntı asudeee.....alemsinn yaaaa......süpeeerr bu şarkııı.....özelkklee senn yazdııın kısım ...........bana birilerini hatrlatıo ama nesee ....... ama ööle ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |