»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Hayko Cepkin Samsun da

♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve  Türkce Müzik Forumunda Bulunan  Hayko Cepkin Samsun da Konusunu Görüntülemektesiniz.=>anaaaaammm ... kwga etmeyi gerektrck bi durum olduunu snmıorm ... hyko bi konsr wrdi die ulke elden gtmio .. brda ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > ♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ > Türkce Müzik

Uyarılar

Tags: , ,

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 26-10-2007, 11:24 PM   #61
...sonbahar...

merve_sbl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: merve

Üye No: 251
İsim: merve
Konuları:33
Blog Başlıkları:
anaaaaammm ... kwga etmeyi gerektrck bi durum olduunu snmıorm ... hyko bi konsr wrdi die ulke elden gtmio .. brda hykoyu sawunduumu dusunmesn kmse sdce bn asırı tpki gosterilmemesndn yanayım(=

merve_sbl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2007, 12:08 PM   #62
İş Bilen Üye

PüzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 569
Konuları:4
Blog Başlıkları:
bende bu kadar büyütülmemesnden yanaym dostlar(:
tamam bicok sehit verdik ve hepimiz de geregnden fazla üzüldük..
gel gelelim ki bu bizm konsere -cartti curttu- gitmeyecegiimiz anlamina gelmez..
gittik güzeldi saolsun güzel de söyledi :P gecti bitti

PüzZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2007, 12:20 PM   #63
Sonsuza..

asilturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Asil
İş: Eğitim öğretim...
Takım: Trabzonspor
Hobisi: Yabancı dil..
Fobisi: Başta Arı olmak üzere sokan tüm hayvanlar...

Üye No: 503
Konuları:161
Blog Başlıkları: 5
bizim hayko konserine gitmemiz vatan hainliği veya askerlerimiz bosuna can verdiği anlamına geliyorsa yanılıyorsunuz. bence sezen aksu veya başka birisinin konserine gitmekten farklı bi şey değil. ben o konsere gidebilmek için bilmem kaç şehit vermeden önce biletimi almıştım. siz diyosunuz ki bazen, o konsere 20 ytl verilirmiysi yhaa. peki verip te gitmeseymiydik. hayatımızda kaç kere daha görecez haykoyu peki. bunun garantisi varmı? hayır. orda ölen askerlerimizin hayatının garantisinin olmaması gibi bunun da garantisi yok. bu nedenle gidebilcek durumdayken gitmek en iyisi. KİM NE DERSE DESİN...

asilturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2007, 06:44 PM   #64
Tecrübeli Üye

beril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: beril
Takım: GS :)

Üye No: 304
İsim: beril
Konuları:31
Blog Başlıkları:
bencede bu kadar büyütülmemesi gerekiyo bu konserin.şehitlere bizde çok üzüldük ama bu konsere gidemicemiz anlamına gelmez bana göre.aşırı bi tepki gösteriliyor bize(konsere gidenlere)karşı.bu benim düşüncem...

beril isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2007, 02:10 PM   #65
Çıldırtır

newmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: SERVET
İş: İşsizlikle ve KPSS
Takım: GalatasaraY
Hobisi: Pc-İnternteT-Medya-Futbol
Fobisi: yanlızlık

Üye No: 76
Konuları:359
Blog Başlıkları:
Alıntı:
asilturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizim hayko konserine gitmemiz vatan hainliği veya askerlerimiz bosuna can verdiği anlamına geliyorsa yanılıyorsunuz. bence sezen aksu veya başka birisinin konserine gitmekten farklı bi şey değil. ben o konsere gidebilmek için bilmem kaç şehit vermeden önce biletimi almıştım. siz diyosunuz ki bazen, o konsere 20 ytl verilirmiysi yhaa. peki verip te gitmeseymiydik. hayatımızda kaç kere daha görecez haykoyu peki. bunun garantisi varmı? hayır. orda ölen askerlerimizin hayatının garantisinin olmaması gibi bunun da garantisi yok. bu nedenle gidebilcek durumdayken gitmek en iyisi. KİM NE DERSE DESİN...

kimse kimseyi vatan haini demedii..sadece bu acı durumları yaşarken eğlenmeyi kendime layık göremedim hepsi bu..haykoyu daha göremicen korkusu var sanırım görürüsün sen hayko ölür kalır diye düşünme sen yaşıyacakmısın onu düşün dimi...

isteyen gider bunda azıcık sağduyulu hareket edilmesi lazım ..Bill in dediğini de yabana atamam ama bu benim düşüncem diye hareket edilmesi bir nevi başkasının eğlenilmemesi gerektiği yorumunu egale edilmesi anlamına gelmezz...
biz kimseye siz eğlendiniz veya gittniz siz askeriyeyi düşünmüyorsunuz demedik..ama konserin iptali olabilirdi iptal derken 3 ay 5 aysonrasıı bir yanda şehitlerimizin anası ağlarken diğer yandan eğlenmek bizim toplumumuza yakışmıyorr diye düşünmeden alamıyorum kendimi...haa bu arada 20 ytl aylar öncesinden verdim bilet aldım diyen arkadaş bende gidecektim o konsere bedava girecektim hemde gitmedim .gidemedim.elim ayağım varmadıı..

diyeceğim odur ordaki mevcut idi gitmeyen mevcut ne idi stadyumda bile yapılsa sizce orası dolarmıydı vs.vs.vs...neys eesen kalın

newmoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2007, 07:54 PM   #66
Sonsuza..

Alıntı:
newmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kimse kimseyi vatan haini demedii..sadece bu acı durumları yaşarken eğlenmeyi kendime layık göremedim hepsi bu..haykoyu daha göremicen korkusu var sanırım görürüsün sen hayko ölür kalır diye düşünme sen yaşıyacakmısın onu düşün dimi...

isteyen gider bunda azıcık sağduyulu hareket edilmesi lazım ..Bill in dediğini de yabana atamam ama bu benim düşüncem diye hareket edilmesi bir nevi başkasının eğlenilmemesi gerektiği yorumunu egale edilmesi anlamına gelmezz...
biz kimseye siz eğlendiniz veya gittniz siz askeriyeyi düşünmüyorsunuz demedik..ama konserin iptali olabilirdi iptal derken 3 ay 5 aysonrasıı bir yanda şehitlerimizin anası ağlarken diğer yandan eğlenmek bizim toplumumuza yakışmıyorr diye düşünmeden alamıyorum kendimi...haa bu arada 20 ytl aylar öncesinden verdim bilet aldım diyen arkadaş bende gidecektim o konsere bedava girecektim hemde gitmedim .gidemedim.elim ayağım varmadıı..

diyeceğim odur ordaki mevcut idi gitmeyen mevcut ne idi stadyumda bile yapılsa sizce orası dolarmıydı vs.vs.vs...neys eesen kalın
şimdi sende haklısın bi yerde ama şöyle bi hususa da değinmeden geçemeyeceğim bizim 23 yıldır şehitlerimi ölüyor. neden şu sıralar ölenler öneme bindiler. çünkü bizi ırakın kuzeyine çekmeye çalışıyorlar. biz böyle yaptıkça olacağı şu daha fazla askerimiz telef olacak ve bir yanda konsere gidenler diğer yanda da konsere gidenleri ve terörü kınayanlar olacak...

Alt 29-10-2007, 01:23 AM   #67
senzafine

2zin1i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Seda Sağlık
İş: öğrenci
Takım: GALATASARAY
Fobisi: asansör:D

Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık
Konuları:118
Blog Başlıkları:
zaten gtmicktm konseree...bilet alsamm da gtmzdimm..hayko böle bi acklama yptıı wayy adama bk gbi öwgüler de scma! madem konseri böle bi durumda iptal etmiosun böle bi acklama yapmk zorundasnn!
gidenlerinn kndi secimi tbii..ama gidenlere de bu kadr agır laflarr söylnmemeli bnce..konser cok yanls bi zamnda olduu...

2zin1i isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2007, 01:01 PM   #68
Çıldırtır

newmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: İşsizlikle ve KPSS
Takım: GalatasaraY
Hobisi: Pc-İnternteT-Medya-Futbol
Fobisi: yanlızlık

Üye No: 76
Konuları:359
Blog Başlıkları:
Alıntı:
asilturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi sende haklısın bi yerde ama şöyle bi hususa da değinmeden geçemeyeceğim bizim 23 yıldır şehitlerimi ölüyor. neden şu sıralar ölenler öneme bindiler. çünkü bizi ırakın kuzeyine çekmeye çalışıyorlar. biz böyle yaptıkça olacağı şu daha fazla askerimiz telef olacak ve bir yanda konsere gidenler diğer yanda da konsere gidenleri ve terörü kınayanlar olacak...
gitme demedik git de demedik bizden akıl alcak haliniz de yok...bizimd ediğimiz bu acı günlerde rahat eğlenebildiniz mi..hayko şöle demiş güzel içindeki duyguyu dışarı yansıtmış helal.ama daha iyisini yapmalıydı ertelemeliydi...

daha öncede acılar sıcağına yaşanırken yine tepki geliyordu evet bu kadar tepki gelmiyordu çünkü inan o zaman ki gençlerimiz ile şimdikiler arasında ölee büyük dağlar var kii...95 deki gençlik ile 2007 gençliği tabii yaşayan bilirr..herkes istediği gibi yaşasın..insaoğlunun belli başlı görevleri vardır onladan birini yapmak için bişiler yazıyorum yoksa..banane isterseniz konserde içseydiniz derdimm..kısaca:eğlenen eğlenmiş yanlış yaptığınızı düşünmüyorsanız veya düşünüyorsanız orda başlar bişiler hissetmek..

bu arada askerimiz mehmetçiğimiz için yazdıklarını kontrol et ..telef olmak ölülerin öneme binmesi gibi ..bu cümleler için tüm forumdan tüm şehit analarından tüm askerler adına bir özür borclusun diye düşünüyorum...olay nereye geldi deme sakınn kullandığın cümleler cok can sıkıcı geldi bana..

newmoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2007, 12:33 AM   #69
Şair BABA

coder by hayalet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: gazeteci

Üye No: 475
Konuları:353
Blog Başlıkları:
Alıntı:
newmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gitme demedik git de demedik bizden akıl alcak haliniz de yok...bizimd ediğimiz bu acı günlerde rahat eğlenebildiniz mi..hayko şöle demiş güzel içindeki duyguyu dışarı yansıtmış helal.ama daha iyisini yapmalıydı ertelemeliydi...

daha öncede acılar sıcağına yaşanırken yine tepki geliyordu evet bu kadar tepki gelmiyordu çünkü inan o zaman ki gençlerimiz ile şimdikiler arasında ölee büyük dağlar var kii...95 deki gençlik ile 2007 gençliği tabii yaşayan bilirr..herkes istediği gibi yaşasın..insaoğlunun belli başlı görevleri vardır onladan birini yapmak için bişiler yazıyorum yoksa..banane isterseniz konserde içseydiniz derdimm..kısaca:eğlenen eğlenmiş yanlış yaptığınızı düşünmüyorsanız veya düşünüyorsanız orda başlar bişiler hissetmek..

bu arada askerimiz mehmetçiğimiz için yazdıklarını kontrol et ..telef olmak ölülerin öneme binmesi gibi ..bu cümleler için tüm forumdan tüm şehit analarından tüm askerler adına bir özür borclusun diye düşünüyorum...olay nereye geldi deme sakınn kullandığın cümleler cok can sıkıcı geldi bana..
servet kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum gidip gitmemekte herkez özgür kimseye zorla bişi yaptıran yok ama türkiye şehitlerinin acısı hala unutamamışken böyle bir konsere gidip eğlenmek banada ters mesela ben haykoyu hiç tanımam ama ben görevim gereği gideecektim hemde makara olur diye düşündüm ama bu olay olunca kendimce gitmekten vazgeçtim yani yakıştıramadım bu gün görüldüki samsun miting alanında idi giden oldu isede az olmuştur ha şu var tamam konser aylar öncesinde hazırlanmış iptal edilmesi çokmu zor yani kimse beni yanlış anlamsın lafım burdakilere değil bu konseri düzenliyen için söyleyecem o vatandaşın aldığı para vatan meselesinden çok daha önemli imişki iptal etmedi olsun biz bize yeyeriz unutmayın arkadaşlar türkün türkten başak dostu yokk

coder by hayalet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2007, 08:53 PM   #70
Sonsuza..

bu gereksiz tartışmanın daha fazla uzamasını istemiyorum ama ben hala kararlıyım. oraya gidenler veya o konseri ertelemeyenler kötü insanlar değiller. bunların içinde bende varım mesut ta var fatih te var daha bine yakın kişide var. biz ne dersek diyelim o adam bi sanatcı. sanat hersekilde devam etmelidir. bu ırakta bile böle. su anda adamlarım kendilerine ait bi şeyleri yok ama kültürel etkinlikleri devam edior...

he bu arada daha erken dogmadıgımız için 95 deki genclikle aramızda daglar kadar fark varsa ben ne yapayım. bnim babam din kült hocası ama ben böle bi insanım. yetiştirilme tarzları veya çevre ile alakalı olan bi şey olmadıgını kanaaitndeyim de böle davranışların. sizinde dediğiniz gibi tamamen kendi özgür irademiz...

Konu asilturk tarafından (30-10-2007 Saat 08:56 PM ) değiştirilmiştir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil