♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Kurban Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: |
|
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| Amatör Üye ![]() |
acaip dehşet bi grup rock da eğlendiren bi grup çok seviorm!!! rock müziğimizn değerini bilelim tam destek verelim :P |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| İş Bilen Üye ![]() |
bu ses biter mi yaau dünyanın sonu gelene kadar olacaklar inşallh (2012ye kadr yani )birbirinden muhteşem üyeleryle özellikle Deniz Yılmaz'ıyla onun o eşsiz sesi ve yorumyla,hoş sohbetleriyle,güleryüzüyle kısacası herşeyiyle süper bi grup |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
| senzafine ![]() Ruh Halim: |
kurban süpeeerr bi grupp yaa....şarkıları faln çok eelencelii........... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
| Amatör Üye ![]() |
ya bence çoooookk iiler !! özellkle sert albmlerni sürekli dinliyorum (= |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 |
| Tecrübeli Üye ![]() |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | |
| Geçerken Uğradım ![]() |
İnsanlar albümünde ''Uyut Beni'' isimli aşmış bir parça vardır ki Deniz Yılmaz bu şarkıyı bir zenci heykelinden etkilenerek yazmıştır.Afrikalı adam(açlığın simgesi) Allah'a isyan etmekte,Allah ona doğruyu anlatmaktadır.Sözler diyalog şeklindedir.Mutlaka dinlemeli.Albüm zaten şaheser... Alıntı:
Konu whiplash tarafından (30-07-2007 Saat 11:26 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 |
| Son Bir Kaç Gün ![]() Ruh Halim: |
tesekkurler guzel acıklama olmus |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 |
| CıLqıN MoD :p ![]() Ruh Halim: |
dur qitme we yosma şarkıları süper ya =) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 |
| Geçerken Uğradım ![]() |
whiplash olayı bitirmiş.Uyut beni gerçekden tekrar tekrar dinlecek bi şarkı .Deniz yılmazın askerden gelmesiyle albüm çalılşmaları başlar inşallah.Kurban değeri bilinmeyen bi grup ama türkiyede türkçe rock hard rock diyince kurban derim ben... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Kurban Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |