♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Ezginin günlüğü samsun konseri ve sonrası Konusunu Görüntülemektesiniz.=>15 kasım da akm de. biletler balkon:20 ytl ,salon:25 ytl ---- aldım biletimi şimdiden bi aksilik olmazsa gidicem umarım.böle insanların ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
15 kasım da akm de. biletler balkon:20 ytl ,salon:25 ytl ---- aldım biletimi şimdiden bi aksilik olmazsa gidicem umarım.böle insanların samsun'a gelmesi de çok hoş | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
bnde aLdm biLetimi,eqer bir aksiLk cıkmazsa orada oLcam...ama tek kelimeyle süper bi grup | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
bencede çok sevindim gelmelerine önceden omü şenliklerine gelmişlerdi ama gidememiştim.şimdi gidecem umarım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
konser iptal olmuş bugun ogrendım bende uzuldum cok .gıttım bıletlerımı gerı verdım.![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
evet ya iptaL oLmuş:S:S | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
bensiz organizasyon yaptırmıyor işte allah ben başka bir şey demiyorum bensiz işiniz yürümüyor bak ((= | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
alla alla ben mı getırtcektım ezgının gunlugunu samsuna ne demek ıstedın bılemedım sımdı hayr yapabılırsen getr sen samsuna kendılerını:P | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
yok benim bahsettigim organizasyon ezginin günlügünün samsuna gelmesi değil sizin oraya bensiz gitmeniz... ''Gelmiyorsun'' söyleyecekler samsun da bende olmayacam orda onun için gelmediler zaten | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Ezginin günlüğü samsun konseri ve sonrası Konusunu Görüntülemektesiniz.=>15 kasım da akm de. biletler balkon:20 ytl ,salon:25 ytl ---- aldım biletimi şimdiden bi aksilik olmazsa gidicem umarım.böle insanların ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |