♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan gökhan özen Konusunu Görüntülemektesiniz.=>hepsini acarsak ulu orta herkese hitap eder ulu orta herkese hitap ettigini düsün herkes girer mi hayırr tabi ki herkes ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
hepsini acarsak ulu orta herkese hitap eder ulu orta herkese hitap ettigini düsün herkes girer mi hayırr tabi ki herkes girmez ve herkesin hosuna gitmez cünkü:Rock dinleyenlerin agırlıklı oldugu sitemizde eger buraya bir gökhan özen gibi gayet ilginc kişilikli birinin topic i acılırsa rock dinleyende girmez buraya eaa sonuc olarak bir gökhan özen topic i var diye pop dinleyende girmez Sonuc:Müzik bölümüne kimse girmez... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | |||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
Alıntı:
| |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | |||
| |
Alıntı:
aynen kaılıyorum çünkü farklı tarzlar farklı insanlar en küçükörneğpi hangi aynın bilmiyorum ama üyesi cansu yani cNsGs justın dinliyo ne yani rock mı o ???? veyaa türkü dinleyen seven var arabesk seven var yok mu ??? varrrrrrrrr...... haa biz rock dinliyoz die illa herkes müzik bölümünde rock mı görmek isteyecek!!! eğer bu sitenin genişlemesi daha da yayılmasıı isteniyorsa bu düşünceyle sadece bi kısım insan grubuna hitap edlir o zmn forumojen bi aile dememizinde bi mantığı kalmaz zort gidelim oluruz.... | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
bunu üyelerimiz belirliyor arkadaşlarımızın fikirleri bnm için değerlidir herkes kendine göre bir tarzı var DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN TŞK EDERİM | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
Sadece rock dinleyen için yapılmasın tabi ben bunu demek istemedim ama gökhan özen topic i de açılmasın bu sitenin genelini memnun etmez anlamında söldm bende türkü dnlyrm klasik mzk dnlyrm senfonik mzkleri dinlyrm ama bunların bir seviyeleri var gökhan özenin iki kelimeyi bir araya adam gibi getiregini ciddi ciddi düsüneceginizi düsünmüyorum şarkı sözlerine bakın o şarkı sözlerinin derinliğine ve kelimelere bakın kelimelerin gayet basit kaldıgını sizin kalitenizden aldıgını görecekiniz.Bir gökhan özenle justin aynı kefedede tutulamaz hiç justin in röportajını dinlediniz mi bilmyrm bu insanlar düzenli kitap okuyan insalar sarkı sözlerine bakın o kadar basit kalmadıgını göreceksiniz ben siteninm genel menfahati için bir gökhan özen yerine pop acacaksanız gidin bülent ortaçgil açmanızın daha mantıklı olacagını düsünüyorum... gökhan özen in sarkı sözlerine bktm dedim abartılı mı konustım die ama konusmamaısım iste bir sarkısı Benim için birşey yap Öyle lafta kalmasın Hasta olursam birgün bir çorba yapar mıydın? Sobamı yakar mıydın, portakal soyar mıydın? Sahiden yapar mıydın istersem? yorum sizin!!! Konu Frethax tarafından (11-01-2008 Saat 09:13 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
tamamda dinleyenlere bişey sölenmediki sonuçta bizde dinlemediğimizi sevmediğimizi söledik bu da bir eleştridir | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
| |
ben senin dediğine katılıyorum bu konu uzamasın artık bence ben her türden açarım sanatçının kimn olduğu önemli değil rock haricinde diğer müzik dallarıyla ilgilenen sanatçılar için üyelerimizin çoğu topic açmışlardır bunları ben açmadım üyelerimiz arkadaşlarımız kendileri açtı bu onların fikri ben bu konu hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
dileyen dilediği gibi paylasım yapabilir kurallara uygun oldukdan sonra.. dileyen de dilediği gibi paylasım yapabilir kurallara uygun oldukdan sonra her açılan konu uyeler tarafından begenılecek dıye bırsey yokkı arkadaslar ben begenmem o begenir o begenmez diğeri begenir vs vs .. ama dediğim gibi sizler dilediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz acılan konulara.. bu ne sacma konu bu konuyla kim ilgilenir az ilgi gören konular ac vs vs yorumlar yapıp konuyu acan arkadasımızın kalbını kırmayalım sahsen ben actıgım konulara her gırenden yorum beklerım kucukde olsa bır yorum benı mutlu eder... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
abartmıorum gercekten görüntüsü sesi hersyiyle kendisinden nfrt ediorm her müzk tarznda oldugu gbi pop müzikte de bi sewiye wr..sewiyeszlestiren bi kisilikk..dinleyicisine, srkı sözlerine, albüm tanıtım sekillerine ws .. bakarak da bnu herks cok net bicimde görebilir die düsünüorm.. zatn bu tip insnlarn gökhaaaaaann askııımm die bagıran bi grup dnleyici kitlesi mewcut bize gerk yok cok sükür | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
ben de cem adrian ı bulsam cemmmmm askım dıye cıglık atarım valla ama konser alanından atarlar benı heralde:P .gokhan ozen turkıye sınırları ıcınde sesıne en tahammul edemedıgım ınsandır .bole bı yerde calıyosa sinirkaplar benı bı tuhaf olurum cıdden .amadınleyen ınsanlar da olablr saygım var.ayrıca olay pop rock olayına donusmus yanlıs bı tarafa sapmıs heralde .pop da da super ınsanlar vardr .ayrıca 2zin1i ne de katılıyorum her müzk tarznda oldugu gbi pop müzikte de bi sewiye wr demıskı cok dogru soylemıs.ben kendısının sanatla ılgılı bıseyler yaptıgını dusunmuyorum .pop muzıgı asagılamaya da gerek yok bole adamlar yzunden .her normal ınsanın yapabılecegı ve soyleye bılcegı sozler ve muzıge sahıp.sesı de cok rahatsız edıcı bence. bole adamlar dan sanatcı dıye bahsedılmesınden de acayıp bı rahatsızlık duyuyorum ama dınlenebılır sevılebılır o ayrı zevk meselesı ama sanatcı oldugunu sanat ıcın bıseyler yaptıgına ınanmıyorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan gökhan özen Konusunu Görüntülemektesiniz.=>hepsini acarsak ulu orta herkese hitap eder ulu orta herkese hitap ettigini düsün herkes girer mi hayırr tabi ki herkes ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |