♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan gökhan özen Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya gökhaaan askımdn kastm ynls anlasılmasn bn de sebnm ferah ı görsm ne yapacagımı ne diyecegimi sasırım ama aynı anda ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
ya gökhaaan askımdn kastm ynls anlasılmasn bn de sebnm ferah ı görsm ne yapacagımı ne diyecegimi sasırım ama aynı anda o kadr kızın bi kisi icnn böle tepkisi aglması bayılması gbi seyleri kastetmistm.. blmiorm bunlar bna fzla gelio..soncta karsındaki bi insn w cok basit bi insn | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | |||
| |
Alıntı:
sevgili bilal bey aksam girerim 200 tane konu acarım o zmn bu senin için sorun olmaz öyle mi canım önemli olan bence siteye nitelikli bir şey koymak neyse birbirimizi kırmayalım ztn ben kırılmam da baskalarıda kırılmasın belki biri yorum yapar gökhan özene cok seviyorum onu vb diye o arkadaslarımıza engel olmayalım ve artık gökhan özenin sanatcı kişiliği hakkında konusalım hade öptm ben ebbedi girmem bu topic e bir daha | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
:d:d:d:d | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan gökhan özen Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya gökhaaan askımdn kastm ynls anlasılmasn bn de sebnm ferah ı görsm ne yapacagımı ne diyecegimi sasırım ama aynı anda ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |