♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>1-) demir demirkan-resim 2-)ogün sanlısoy-saydım 3-)feridun düzağaç-alev alev 4-)ayna-sende unuttun 5-)bulutsuzluk özlemi-yağmur...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| Cadı Kazanı..!! ![]() Ruh Halim: |
1-) demir demirkan-resim 2-)ogün sanlısoy-saydım 3-)feridun düzağaç-alev alev 4-)ayna-sende unuttun 5-)bulutsuzluk özlemi-yağmur |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| Tecrübeli Üye ![]() |
çilekeş-siyah badem-sen ağlama şebnem ferah-yağmurlar cem adrian-yağmur deprem-tahta kalp |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| İş Bilen Üye ![]() |
.pinhani-->yalandan da olsa .kıraç-->sebebim olur .leman sam-->gönül .şebnem ferah-->bu aşk fazla sana .kayahan-->gözlerinin hapsindeyim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
| Aktif Üye ![]() |
nev--sükut-u hayal gripin--böyle kahpedir dünya teoman--kupa kızı ve sinek valesi pinhani--haftanın sonu kayahan--gözlerinin hapsindeyim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
| zozzoroliii ![]() Ruh Halim: |
walla hepsınden 1 haftada sıkılıverıyorum ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 |
| İş Bilen Üye ![]() |
Yeni Turku - Bana Bir Masal Anlat Baba Erkin Koray Oyle Bir Gecer Zamanki Melike Demirag - Arkadas Kayahan - Bizimkisi Bir Ask Hikayesi cem karaca - resimdeki gozyaslari |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 |
| Tecrübeli Üye ![]() |
ogün sanlısoy - kaybettik severken feridun düzağaç - nadas gripin - karışmasın kimseler duman - yürekten şebnem ferah - sil baştan.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 |
| ceHeNNeM yoLcuSu ![]() Ruh Halim: |
tarkan-kuzu kuzu ceza-rapstar ceza-holocoust istanbuL attack-kontağı çevir teoman-renkli rüyaLAr oteLi |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 |
| in the end... ![]() Ruh Halim: |
feridun düzagaç-alev alev sebnem ferah-can kırıkları candan ercetin-meger teoman-gemiler nev-sukut-u hayal |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 |
| in the end... ![]() Ruh Halim: |
feridun düzagaç-alev alev sebnem ferah-can kırıkları candan ercetin-meger teoman-gemiler nev-sukut-u hayal |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>1-) demir demirkan-resim 2-)ogün sanlısoy-saydım 3-)feridun düzağaç-alev alev 4-)ayna-sende unuttun 5-)bulutsuzluk özlemi-yağmur...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |