♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ŞeBNeM FeRaH=Sigara BuLuTSuZLuK ÖzLeMi-Sözlerimi Geri Alamam GöKHaN KıRDaR=Yerine Sevemem FeRiDuN DüZaĞaÇ=F.D BaDeM=Sen Ağlama...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #21 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() | Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
ŞeBNeM FeRaH=Sigara BuLuTSuZLuK ÖzLeMi-Sözlerimi Geri Alamam GöKHaN KıRDaR=Yerine Sevemem FeRiDuN DüZaĞaÇ=F.D BaDeM=Sen Ağlama Konu MiNiqMeLeq tarafından (21-03-2008 Saat 08:59 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
sagopa kajmer-yerli yalaka kolera-acıtımmı ablası gripin-dalgalandımda duruldum çilekeş-körpe gülben ergen-sürprüz pek eski saylmaz hatta hiç eski sayılmaz ama elimizde bu var |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
gripin emre aydın=sensiz istanbula düşmanım hayko-fırtınam almora-kaf dağının ardında nev-zor özer atik-yok böyle birşey |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 (permalink) |
| ...batdünyabat! ![]() | Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
yavuz çetin-kimse bilemez bulutsuzluk özlemi-hasret şebnem ferah-iyi kötü özlem tekin-onun için cem adrian-sessizce daha çok var da neyse.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 (permalink) |
| daY-dRéaméR..! ![]() | Cevap: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
almora.. kaf dagının ardında bulutsuzluk özlemi ..sözlerimi geri alamam.. fd .. söz ver şebnem ferah..dans pisti.. teneke..kalpsiz |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
*bulutsuzluk özlemi-sözlerimi geri alamam *cem adrian-aşk bu gece şehri terk etti *üç nokta bir-dedilerki *almora-ışık ver bana *feridun düzağaç-lavinya |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
GRUP ANTARES_NERDESİN(ozellıkle bu sarkıyı tawsıye ederım) barış akarsu_gesi bağları grup koridor-ne olur bırakma ellerımı grup koridor_senın o gözlerın warya özgür çevik_söylemiştim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 (permalink) |
| Banned ![]() | Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
mor ve ötesi:bir derdim war hayko cepkin:fırtınam aslı:yardımcı olmuyor ogün şanlısoy:hadi beni qüldür biraz şebnem ferah:sigara |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() | Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
cem adrian--_ ben bu şarkyı sana yazdım şebnem ferah--_ bugun duman--_en güzel günüm gecem zakkum--_ahtapotlar vaga--_elimde değil |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı
feridun düzagac-söz ver teoman-sebnem ferah-iki yabancı nil karaibrahimgil-havuz problemi gökhan türkmen-büyük insan sezen aksu-eller günahkar |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ŞeBNeM FeRaH=Sigara BuLuTSuZLuK ÖzLeMi-Sözlerimi Geri Alamam GöKHaN KıRDaR=Yerine Sevemem FeRiDuN DüZaĞaÇ=F.D BaDeM=Sen Ağlama...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |