♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>1)nazan öncel-bu havada gidilmez 2)duman-eski kö pr ünün altinda 3)koridor-senin o gözlerin varya 4)taner-affetmedim kenimi 5)Teoman--Dursun Dünya...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
1)nazan öncel-bu havada gidilmez 2)duman-eski köprünün altinda 3)koridor-senin o gözlerin varya 4)taner-affetmedim kenimi 5)Teoman--Dursun Dünya |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| Determinant Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | g€c€_YQlCuSu (31-12-2007) |
| | #2 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 |
1-)Almora Kaf Dağının Ardında 2-)Koray Candemir Nefenisi Tut,Barda soundtrack 3-)Bulutsuzluk Özlemi Sözlerimi Geri Alamam 4-)Kazım Koyuncu & Şevval Sam Gelevera Deresi 5-)Ezginin Günlüğü Gelmiyorsun Konu Frethax tarafından (02-01-2008 Saat 08:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| LiNCoLN ![]() Blog Başlıkları: 1 |
1-Mirkelam - Elma Değil Ayva 2-Sıla-..dan sonra 3-Kenan Doğulu-Baş Harfi Ben 4-Yalın-Cumhuriyet 5-Mustafa Sandal-İndir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Sunshine ![]() |
papatya gibisin-tanju okan versiyonu kazım koyuncu şevval sam-gelevera deresi 84-son mektup 110-çünkü bulutsuzluk özlemi-sözlerimi geri alamam |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
(sıra karışık) 1)cem adrian -yağmur 2)şebnem ferah -sil baştan 3)dorian -bakma yüzüme 4)çilekeş -yetmiyor 5)6. cadde -sen anlarsın |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| JoGaBoNiTo ![]() |
Zardanadam-Kacacagım Buz-Nefretim Kederimden Teoman&Sebnem Ferah-Ask Kırıntıları Kurban-Yosma Yüksek Sadakat-Döneceksin Diye Söz Ver |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() |
kazım koyuncu- BEN ezginin günlüğü- gelmiyorsun zardanadam-kaçacağım yeni turku-destina cem adrian-aşk bu gece sehri terk etti |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| g€c€_YQlCuSu ![]() |
şebnem ferah-sigara ferudun düzağaç-alev alev barış akarsu-yalancı yarim teoman-renkli rüyalar oteli nedim zeper-deli kız |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
feridun düzağaç_ yürüdüm pilli bebek_ olsun üç nokta bir_ bahçe edepsiz komedya_sakin (hernekadar başka şarkısını bulmasada ) teoman_zamparanın ölümü ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| senzafine ![]() |
şebnem ferah--yağmurlar düş sokağı sakinleri--acılar parkı bulutsuzluk özlemi--hasret feridun düzağaç--beni unutma mfö--bu sabah yağmur var istanbul'da |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Unutamadığınız 5 Türkçe Şarkı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>1)nazan öncel-bu havada gidilmez 2)duman-eski kö pr ünün altinda 3)koridor-senin o gözlerin varya 4)taner-affetmedim kenimi 5)Teoman--Dursun Dünya...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |