♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan maxtetra (samsunlu rock grubu) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Maxtetra, 2002 yılı eylül ayında Volkan Çalışkan tarafından kuruldu. Ritm gitarda Volkan, Solo gitarda Evren olacaktı ama basçı ve davulcu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| İş Bilen Üye ![]() | maxtetra (samsunlu rock grubu)
Maxtetra, 2002 yılı eylül ayında Volkan Çalışkan tarafından kuruldu. Ritm gitarda Volkan, Solo gitarda Evren olacaktı ama basçı ve davulcu belli degildi. Davulu Volkan'ın arkadaşı Melek Özgümüş çalmaya başladı(grup dağılana kadar da çalışıyordu). Bas gitar ise bağlama virtüözü (:P) olan bana emanet edildi(o güne kadar ne bas çaldım ne de çalan birini tanıdım) "gruba alınma hikayem: -volkan: bas çalar mısın? -ben: bi denerim "ertesi hafta bas gitar aldım ". Grup Samsun Milli Piyongo Anadolu Lisesi'nde çalışmaya başladı. Solo gitaristimiz Evren'le (hala bilmediğim bir neden yüzünden) yollarımız ayrıldı. Bunun üzerine gruba Cihan Çağlayan ritm gitar olarak geçti ve Volkan Dave Mustaine'liğe terfi etti(Vokal+Solo).Grubumuz Volkan'ın KOÜ'ye, Cihan'ın OMÜ'ye, Melek'in AÜ'ye, benim de KTU'ye gitmem sebebiyle dağıldı gibi birşey... En azında aktif olarak müzik yapamıyoruz... Ama limit çalışmasıyla karşınıza çıkacağımızı umuyorum... Bu güne kadar konserlerde ve provalarda Maxtetra’nın kullandığı ekipman: -CİHAN- -Jackson(sahnede), Kimex, Washburn, Aria gitarlar, -Marshall, Yamaha, Hugges & Kettner, Drive, Washburn anfi, -Boss Distortion (MT-2, HM-3) pedalları, -Criterion, SIT (0.10,0.13,0.17,0.26,0.36,0,46 “standat set”) gitar telleri, Cort, Seiko, Korg akord aletleri, Dunlop (0.88) penalar. -VOLKAN- -Fender, Ibanez, Jackson, Kimex(sahnede), Washburn, Aria gitarlar, -Marshall, Yamaha, Ibanez, Hugges & Kettner, Drive anfi, -Boss Distortion (MT-2, HM-3), Dunlop (crybaby gcb-95), Behringer (Guitar v-Amp 2), Zoom (1010,505II, 707) efekt pedalları -Criterion, D’addario (0.10,0.13,0.17,0.26,0.36,0,46 “standat set”), SIT (0.10-0.46, 0.11- 0.52 set), Fender (0.09-0.42 set) gitar telleri, ME. gitar askıları, Shure, Maxtone mikrofonlar, Cort, Seiko, Korg akord aletleri, Dunlop, Pickboy, Ibanez penalar. -OZAN- -Prince(modifiye), Jackson, Fender, Washburn bas gitarlar, -Ibanez, Hugges & Kettner, Yamaha, Behringer bas gitar anfileri, -Behringer (Bass v-Amp), Boss (HM-3) efekt pedalları, -D’addario gitar telleri, , ME. gitar askıları, Cort, Seiko, Korg akord aletleri, Planet, Dunlop penalar -MELEK- -Mapex (Saturn Pro, Venus Serie), Pearl davullar, -Mapex, Tama, Pearl davul pedalları, -Zildjian, İstanbul ziller, -Mapex, Evans(g2) davul derileri, Zildjian, Maxtone, ProMark bagetler, Shure davul mikrofonları. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 |
| daY-dRéaméR..! ![]() Ruh Halim: |
pylaım için tşk.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| İş Bilen Üye ![]() |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: |
gzl paylaşım sağol |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
| İş Bilen Üye ![]() |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan maxtetra (samsunlu rock grubu) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Maxtetra, 2002 yılı eylül ayında Volkan Çalışkan tarafından kuruldu. Ritm gitarda Volkan, Solo gitarda Evren olacaktı ama basçı ve davulcu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |