♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan (+) ARTI (+) - - ANKARA - İSTANBUL Alternatif Rock Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ARTI Temeli 2005 yıllarına uzanan ve son halini 2007 yılı ortalarında alan grup yeni albümü üzerinde çalışmaktadır. (Plastic Records) Sercan ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | (+) ARTI (+) - - ANKARA - İSTANBUL Alternatif Rock
ARTI ![]() Temeli 2005 yıllarına uzanan ve son halini 2007 yılı ortalarında alan grup yeni albümü üzerinde çalışmaktadır. (Plastic Records) Sercan Alkış: Vokal, Gitar, Klavye Engin Türkoğlu: Gitar Hakan Asan: Bass Arda Akalin: Davul ![]() Bestelere Myspace adresinden ulaşabilirsiniz: Anatolianrock adresimiz: ayrıca; ARTI facebook grubu gelişmeler için takip edilebilir.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: (+) ARTI (+) - - aNKARA - İsTanbuL Alternatif rck.
Gurupla ilgili her türlü fikrinizi buradan belirtebilirsiniz. ) teşekkürler |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cvp: (+) ARTI (+) - - ANKARA - İSTANBUL Alternatif Rock
Second diye bir grup vardı vakti zamanında ne oldu şimdi bilmiyorum o grup mor ve ötesi ve direc-t in karışımı bir grup gibi geliyor bu grup bana tabi bir grubu böyle basit aptalca bir betimle tasvir etmek kötü bir şey (bunu hep yapıyorum) ama bunu tekrar yapma ihtiyacı hissettim bir an |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: (+) ARTI (+) - - ANKARA - İSTANBUL Alternatif Rock
alışkanlıktır zaten furkancım ille de bir grubu başka bir gruba benzetmek. hırsızlık çok başkadır (bkz: manganın gitar rifflerini deftones dan "esinlenmesi") ankaradan son yıllarda çok güzel, çok iyi gruplar çıkıyor. bu grubu da burda gözümüze sokulan başlık sayesinde dinledim. akıl almaz parçasında vokal harun tekin kokuyor (: (illa birine benzetilcek ya) ama vokaller benzerdir doğrudur. grup tipik rock grubu. biraz sözler basit. parçalar da belli kalıplar içinde. eğer istedikleri buysa sorun yok. daha fazla yorum yazardım ama yanlış anlaşılıcam büyük olasılıkla. gruba başarılar... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan (+) ARTI (+) - - ANKARA - İSTANBUL Alternatif Rock Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ARTI Temeli 2005 yıllarına uzanan ve son halini 2007 yılı ortalarında alan grup yeni albümü üzerinde çalışmaktadır. (Plastic Records) Sercan ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |