♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Pinhani Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ben ılk ıstanbulda nın klbını ızledıgımde bole eskılerden bı grup sandım nıyeyse:P sonra sevdık tabım bı ara baydı sonra tekrardan ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
| |
ben ılk ıstanbulda nın klbını ızledıgımde bole eskılerden bı grup sandım nıyeyse:P sonra sevdık tabım bı ara baydı sonra tekrardan sevdım.ya bı de pinhani ne demek acep bılen var mı merak ettım de | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
| |
paylasım için saol | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
| |
pinhani istanbulda bir yerin adı bide bir mzk aletii ama bilmyrmmm pinhaniiiyii bayaaa bir önce tanıdımm ama suan tammn bayk bir durumdaa bide doğal olmaları ck hosuma gdyr vs vs | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
tesekkur ederım aydınlattın benı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
| |
pinahani geçrektne harika zaten doğum güünmde geliolar samsuna daha ne olsun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Pinhani Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ben ılk ıstanbulda nın klbını ızledıgımde bole eskılerden bı grup sandım nıyeyse:P sonra sevdık tabım bı ara baydı sonra tekrardan ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |