♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Pinhani Konusunu Görüntülemektesiniz.=>GRUP ELEMANLARI: Sinan Kaynakçı 25 aralık 1979'da istanbul'da doğdu.Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu. ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Pinhani ![]() GRUP ELEMANLARI: Sinan Kaynakçı 25 aralık 1979'da istanbul'da doğdu.Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu. Müziğe bu okulda başladı. 1995 yılında yan flüt ve gitar çalmayı öğrendi. 1996 yılından itibaren aralıklarla stüdyo hiphop'ta bateri dersleri aldı. 2001-2003 yılları arasında "Van Basten" grubuyla beyoğlu barlarında canlı müzik yaptı. Bu dönemde kendi parçalarını yazmaya başladı. Farklı hedefleri nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldı. 2004 yılı sonunda Zeynep'le kaydettikleri demoyu Akın Eldes'e dinletti ve albüm kaydı başladı. Grubun vokalist ve ritm gitaristi. Zeynep Eylül Üçer 16 eylül 1985'te istanbul'da doğdu. Çocukluğu Teşvikiye'de geçti. 1991-1997 yılları arasında Trt istanbul çocuk korosunda şarkı söyledi. Orta okula İstanbul'da başladı. 1 yıl sonra ailesiyle Antalya'ya yerleşti. Antalya Koleji'nde okudu ve okulu adına 2.ligde uzun süre basketbol oynadı. Sinan'ın ona hediye ettiği bas gitarla aktif müzik yaşantısı başladı. Müzik öğretmeni olan annesinden solfej ve armoni dersleri aldı. 2004'te demo kaydı için İstanbul'a geldi. 2005'te albüm kaydının başlamasıyla yeniden istanbul'a yerleşti. Grubun bas gitarist ve vokalisti. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
şimdilik sadece klip parçalarını biliorum..seslerini we sözlerini beendim w.s. ama dier parçalarını da dinlemeden ööle tam b'şi yazamıoruumm.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
elemancann bu topic i daha yenii actmmmm rüzgar gibi cwp yazmısınn saoll bnm acayp cok hosuma gidiolarr seslerii süperrr hafif amatör bi ruh olunca daha hos oluo ztn | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
b'şi diill..ben de yeni gördüm de yaziim dedim.. ben de dediim gibi ilk şarkılarını beendim ama biraz amatörler yaani dierlerini dinlemediim için tam b'şi demedim.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Bi kac sarkılarını dinledim hiç begenmedim ama yinede tsk bilgiler için.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
sesi biraz dumana kayıyo gibi geldi bana | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
şarkıları gerçkten çk güzell...özellkle 'dön bak dünyaya'...bnce öle bi gruba kayma gbi bişi d yokk... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
yaa "ben nasıl büyük adam olucam" die bi şarkıları waaaaaaaaar..ben yeni dinlediiiiiiiiiiim..bi şarkının sözleri bu kadaaaaaaaaaaaaaar mı küsel olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
bence çıkış parçaları istanbulda olmamalıydı albümde ondan cok daha güzel parçalar var cok huzur verici ya ses olsun sözler olsun o yönden cok hoş beni al bence mükemmel bi şarkı fazlaca hoşuma gidio=) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan Pinhani Konusunu Görüntülemektesiniz.=>GRUP ELEMANLARI: Sinan Kaynakçı 25 aralık 1979'da istanbul'da doğdu.Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu. ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |