♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan şebnem ferah Konusunu Görüntülemektesiniz.=>heçç bişeye gerk yoq şebo denldiği zmn akn sular durur ben şahsen kadn sesnden hoşlanmam ama şebo ole diiil onu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
| |
heçç bişeye gerk yoq şebo denldiği zmn akn sular durur ben şahsen kadn sesnden hoşlanmam ama şebo ole diiil onu dinlemaktn kendimi alamıorm gerçkten aşırı ei ayrıca ben şebo hakkında çokk az şey biliomşm bilgi içn çokkk... saoll | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
| |
ya ego sen farya ne adamasın bi tenesin lem sen | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | |||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Alıntı:
bilmiorummm ama blki de şarkıları bni anlatn bi kadın die düşündüüüm içn her şarkısı bana hoş gelioo sesi de aynı şekldee.... bn şahsen çoooooooooookkk sewiom yaw![]() | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
maLim baLim peteeeeeemmm zidamLan tek ortak noktamizzzzz o da sebo yawwww cok sefiorm seda kdr oLmsa da bnde sefiorm | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
| |
bnde anlıorum diicem ama herkeş demiş yauuww ddm bile yaa seboya aşıım kndisine de ddm bunuu ama sadece çpüştük o kadar bi cd werdi bana o kadar ![]() aşşkm o bnm yaff Konu fırlamaersan tarafından (11-08-2007 Saat 09:52 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
| |
yakında geliyorum şebooo haberleri ile | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||
| |
bgn sakin kafayLa ' yagmurLar 'ı dinLedm....gercktn spr otesi bi srkı... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
de bencede sesi cokk güsel ben kadın sesinden fazal hoşlanmam ama şebonun sesinden cokkk hoşlanıorm bana huzur werio hele duygusal anmsa başka kimseyi dinlemem | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
| |
sebnem ferah'ın 10 mart bostancı da senfonı orkestrasıyla bırlıkte verdıgı konserını dvd sı cıkmıs ve dream de "bn br multecıyım" "cakıl tasları" ve "can kırıkları" nı yayınlıyolar dıer kanallarda sadece can kırıkları yanılmıosam nesem cok guzel harbıden hayran kaldım sebo sevmem ole cok ama cıdden bole senfonıyle cok super olms | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan şebnem ferah Konusunu Görüntülemektesiniz.=>heçç bişeye gerk yoq şebo denldiği zmn akn sular durur ben şahsen kadn sesnden hoşlanmam ama şebo ole diiil onu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |