♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan PentAgrAm__ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>güzel şarkıları var ama bu kadar eski bir grup dahaa verimli olabilirdi...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
güzel şarkıları var ama bu kadar eski bir grup dahaa verimli olabilirdi | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
| |
Ben pentagramı cok severim ama sanırım olumsuz msjlara rağmen grup hala popularitesini koruyor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
pentagramın bir satanist grubu oldugunu sanıyordum taki ....... '' bir '' adlı şarkısını dinleyene kadar daha sonra bu şarkıda bir gariplik oldugunu hisseettim ve grubun satanist olmadıgını öğrendim Bir Ateş toprak hava olmuş Yağmur olmuş hayat vermiş sana Kalbin olmuş ruhun olmuş Aklın olmuş yol göstermiş sana Bir ömürlük maceranda Hikayeni anlat bana Ne anlam verdin sen buna Ruhunda neler var senin Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Atalarına malum olmuş Kitap yazmış anlatmışlar sana İmam rahip rehber olmuş Yalan yanlış aktarmışlar sana Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin İnsanoğlu kendini arar Dünya döner milim milim Eğer göçüp gidersen bugün Yarım kalan işin var senin Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi ?HAKTAN? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
Ataist bir grubun şarkı sözünde HEPSİ HAKTAN diyebilceğini sanmıyorum... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
ya dini inanışları niye bu kadar ilgilendirsin ki bizi.dinlediğimz her insanın dini duygularından eminmiyiz ki pentagram a bu kadar takıldık nese guzledr kendılerı bana bıraz sert kacar ama arada dınlerım oyle.sonsuz sarkısı daha bı guzel dıerlerıne gore bence. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
| |
ben çok farklı yorumlamıştm o şarkıyı.. bu alemi gören sensin şarkısıyla da çok çelişiyo mesela.. ama bnce de önemli değil o kadar.. ya anlaşılamıyolar.. ya ne yaptıklarını bilmiyolar ya da nabza göre şerbet veriyolar.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
ne yaptıklarını bilmiyorlarr aman tanırımmm kocaaaaaaaaaaaaaaa pentagrammmmmmmmm bu sarkıyı ilk dinledimm cok ilgnictir yasemine dedim ki yasemin bak kızım bunlara sarkı sözlerine bak dedim dini inkar ediyorlar hatta sonra da dedim ki sürekli bu sarkıyı dinliyorum dinden cıkarmıyım dedim sonra dayanamadım derin bir arayışa girdim ama sarkının ''HEPSİ HAKTAN'' bölümünü keşfettim cok ilginc bu sarkıyı ben daha cözemedim ama ataist degiller heralde hiç bir şey degiller bunlar müslümanlar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| |
hea mümin oğlu mümin topu ![]() ilahi çeken mehter marşı yorumlayan bi grup ki pentgrm.. ![]() sadece hepsi haktan kısmına bakarak şarkıyı nası yorumluyosun hiç anlamadım ya.. balıklama dalmak oluyo bu sakız gibi ne tarafa çekersen o tarafa gidiyo şarkı.. çok takıldım bu konuya da düşncelrini şarkılarına yansıtıyolarsa bence önemlidr dini inanışşları.. ya da inanmayışları.. ![]() ya ateist de değiller isyan ediyolar, sorguluyolar vs. şarkılarındann bunu çıkartıyorum ben işte.. Konu TinkerBeLl tarafından (19-01-2008 Saat 11:29 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
benim icin dinleri önemli diil ama bu adamlar ne satanist ne de ateistler... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Türkce Müzik Forumunda Bulunan PentAgrAm__ Konusunu Görüntülemektesiniz.=>güzel şarkıları var ama bu kadar eski bir grup dahaa verimli olabilirdi...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |