Resimler Katagorisinde ve Ünlüler Forumunda Bulunan Bülent ersoyun sok fotografı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bülent Ersoy'u gösterişli kıyafetleri ve makyajıyla görmeye o kadar alışkınız ki, makyajsız halini görüp de şaşırmamak mümkün değil.. alıntıdır ha ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
amann tanrımmmmm ![]() gece ruyama gircekk anneeeee ![]() yha zawallı armağann :S:S ne pilim büyük hata yapmıstıı ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
eee garıya badana boya yapıyorlar resmen olsun daa o kadar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
armağan kadar akıllı adam varmı la yiyoo paraları | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
amanyarabbiii ee tabı estetkde bı yere kdr | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
kadının ya da siz ne derseniz vücudunda orijinal bişe kalmamış | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
boşandılar be artık armağan falan fistan da yok ![]() Konu Disibani tarafından (31-01-2008 Saat 02:14 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: armağana armana diyen tek insan bnm :D | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Bülent ersoyun sok fotografı bu ne ya kabustayım sandım bi an.. hortlak gördüm sandım ya makyajlı halide pek bi işe yaramıo ama nese.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: Bülent ersoyun sok fotografı boyalıda korkunç boyasızda ama bu daha beter.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cvp: Bülent ersoyun sok fotografı ya arkadsm bunu koyarken keske bırasda bısı dusunseydın cok korktum bn yha:'(bu nasl bı ıgrenclıktır..armagan yuzyılın hatasını yapmıs ewlnerek ben bıkere bnu bodrumda grdum ama 10 yasnda falandım cok kotuydu kımse suratına bıle bakmıodu:S allah obur tarafta karsımza cıkarmasın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Resimler Katagorisinde ve Ünlüler Forumunda Bulunan Bülent ersoyun sok fotografı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bülent Ersoy'u gösterişli kıyafetleri ve makyajıyla görmeye o kadar alışkınız ki, makyajsız halini görüp de şaşırmamak mümkün değil.. alıntıdır ha ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |