Resimler Katagorisinde ve Ünlüler Forumunda Bulunan Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğrafları Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eL insaf bu konu kapanmıştır...resimler hakkında farklı yorumlar bekliyoruz...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğraflar arkadaşlar içimden sizi alkışlamak geliyor yaptığınız hiç bir yorumda cevabı yazma amacımın ne olduğunu bulan olmadı o amacı bulduğunuzda inanın bana çok geç olacak ben hiçbir cevabı boş yere yazmam mutlaka altında birşeyler yatar ve yatıyor. Umarım kısa zamanda uyanırsınız. alın size bir anahtar cevap : ceren ben hiçbir zaman YABANCI dizi izlemem!!! | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
Cevap: Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğraflar yabancı dizi izlemenin doluu faydası var | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
Cevap: Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğraflar Arkadaslar konu cok dağılmıştır...Lutfen hemen resim hakkındaki yorumlara geri dönelim... Eger yabancı flimleri yada başka seyleri tartışmak istiyorsanız Genel tartısma alanına lutfen.. Resimler hoşşş...=) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
Cevap: Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğraflar züperto biri yhaaaaa bayılıorum bu jojukaaaaaaaaaaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
Cevap: Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğraflar adam güzel değil ama yorumları okudum açıkçası üzüldüm... ahhhhhh ahhh duyarlılık diye bi yerimizi yırtıyoz da tınan yok sen sevmiyorsan sevme bak ben de sevmiyorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
| |
Cevap: Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğraflar hiç izlemedim ama adam yakışıklı. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğraflar gözler süpermiş ya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
| |
Cevap: Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğraflar allahm cooooooooooooook tatlı yaaa ölürümm ben bunaa wentworthm benmmm | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
Cevap: Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğraflar bence adam karizma.ayrıca dizideki rolünde çok başarılı.dizinin kalitesini tartışmaya bile gerek yok.bir numara... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| break, dizisinin, fotoğrafları, michael, miller, prison, resim, scofieldı, wentworth, wentworth miller resim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Resimler Katagorisinde ve Ünlüler Forumunda Bulunan Prison Break dizisinin Michael Scofield'ı; Wentworth Miller resim -fotoğrafları Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eL insaf bu konu kapanmıştır...resimler hakkında farklı yorumlar bekliyoruz...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |