forum versıyonu yuksellettıgımız ıcın sadece senın degıl ben dahıl herkesın profıl sayfası orjınale dondu ama dılersen tekrar renklendırebılırsın
sana da ballı geceler sohbet bolumu tekrar aktıf olacak ancak suanda forumda kullanılmayan o kadar cok eklentı var kı yukleyıp yukleyıp sılmedım dolayısıyla forum bı haylı yavasladı bıraz temızlık yaptıktan sonra aktıflesecek
beni tanıyor musun :S
hayır tabıkı degıl
haaaaaaaaa (:
sayfayı yenıledıgınde yorumunun kaydedıldıgını goreceksın eskıden oto alıyordu bende ona bakacaktım o sorunu bılıyorum
rekorlar gitmedi sadece linki yazmayı unutmsum ama baktımda rekor yaptıgın oyun goremedım yanı bırıncı oldugun
aaaa linkini eklemeyi unutmusum (: ForumOjen.Com - Genç,Dinamik,Zıpır Ekibiyle Kaliteli-Eğlenceli Paylaşım...Münazara Konuları,Güncel Haberler,Korkunc Resimler,Komik Resimler,Ünlü Resimleri,Fıkralar,Şiirler,Aşk Sevgi,Arkadaşlık,SAMSUN FORUM,Genc Forum,TbaL,Tulay Başaran Anadolu Lisesi şimdilik buradan girebilirsin bu arada merhaba (:
eğer kendine ait bir paylaşımsa orasya koyabilirsin nasıl karısık geldi anlamadım ? oraya girdiğin zaman sag tarafta yeni konu ac butonuna tıkla***** konunu acabılırsın (:
ya üye oldum halen göremiyorum merak etmedim değil nasıl birşey hem sohbet hem son konular filan (: ama tabuttaki kolay ben biraz inceleyim dediğini nsallah yaparız
zindanzade