![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ap0 |
Son Aktivitesi: 25-08-2008 04:19 PM
Hakkımda
- Ap0 Hakkinda
- İsim
- AbdulRahman
- Nereden?
- SAMSUN MERKEZ
- İş?
- Dershane Okuyorum...
- Hakkımda
- Abdulrahman BİNGÜL
383 11-Fen-B
MitatPaşa Lisesi
Doğum günü : 19.03.1990
Hobileri : Futbol oynamak , Arkadaşlarla sohbet etmek ve gezmek ...
Fobileri : Karanlık , Yalnızlık , Baskı görmek…
İdeali : İstanbul Üniversitesi Matematik öğretmenliği
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu : Balık
Hayali : Başbakan olmak… - Hobilerim
- Hayatın tadını çıkarmak için çabalamak...
- Fobilerim
- Hayatın tadını çıkarmak için çabalamamak...
- Tuttuğum Takım
- Galatasaray
- Favori Müzik Sanatçısı ya da Grubu
- Favori die birşey yok ben kulağıma hoş gelen her türlü şarkıyı ve sanatçıyı dinlerim...
- Favori Şarkım
- ... Yakup Ekin - Vazgeçiyorum ...
- Favori Film & Tv Program
- KurtLar Vadisi --- Avrupa Yakası --- Eşref Saati --- Yaprak Dökümü
- Favori Kitap / Yazar
- KuraN - I Kerim --- ALLAH ( C.C )
- Favori Alıntı ya da Söz
- ...BekLeMiyoRum ArTık BeNi Bekl€m€yeN S€VdiğiMi...
-
Signatürü
- TÜRKÇE'Yİ DÜZGÜN KULLANALIM...
TÜRKÇE, TURKCHE OLMASIN ! ! !
Artık Güneş doğmasın ...
Kimine Göre Kralız,kimine göre yalanız.Rahat Olsun herkes adamına göre falanız filanız işte (:
İletişim Bilgileri
- Web Sitesi
- http://iste_site.sitemynet.com
- This Page
- http://www.forumojen.com/forum/uyeler/326-ap0/
Blog
View Ap0's BlogYeni Basliklar
Latest Entry
Etiket HayaT
1.Nasıl bir "Güç" arıyorsunuz? Onu Bilin. Güce sahip olduktan sonra ise onu iyi kullanın.
2.Başkasından, özellikle politikacıdan medet, ummayın.
3.Birlik ve beraberlik arayışını her işte ve her fırsatta sürdürün.
4.Karşınızdakilerin "İnsan" olduğunu hiçbirzaman unutmayın!
5.İnsanların birer "Makina" olmadıklarını bilin.
6.Terfi, ödüllendirme ve cezalandırma, başarıya yol açar.
7.Adil olun....
2.Başkasından, özellikle politikacıdan medet, ummayın.
3.Birlik ve beraberlik arayışını her işte ve her fırsatta sürdürün.
4.Karşınızdakilerin "İnsan" olduğunu hiçbirzaman unutmayın!
5.İnsanların birer "Makina" olmadıklarını bilin.
6.Terfi, ödüllendirme ve cezalandırma, başarıya yol açar.
7.Adil olun....
Etiket AşK
NEDIR ASK?
Ask cesaret ister,kocaman bir yürek ister. Ask hayata karsi islenilen en dogru suç ortakligidir, Ask hayatin tekdüzeligine, bütün siradanligina en soylubaskaldiridir. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakismaz. Ve elbette Aski suçlamak, yargilamak, karalamak inkar etmek de asla yakisik olmaz Niçin ask? Nedir bu ask denilen sey, elle tutulmaz gözle görülmez bir seyse nedir bu yasanan somut acilar,güzellikler? Tek basina aski tanimlamak herseyden soyutlamak mümkün mü? Hayir ! Ask bugünlerde
...
Ask cesaret ister,kocaman bir yürek ister. Ask hayata karsi islenilen en dogru suç ortakligidir, Ask hayatin tekdüzeligine, bütün siradanligina en soylubaskaldiridir. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakismaz. Ve elbette Aski suçlamak, yargilamak, karalamak inkar etmek de asla yakisik olmaz Niçin ask? Nedir bu ask denilen sey, elle tutulmaz gözle görülmez bir seyse nedir bu yasanan somut acilar,güzellikler? Tek basina aski tanimlamak herseyden soyutlamak mümkün mü? Hayir ! Ask bugünlerde
Etiket HayaT
HAYAT DIYE BIR SEY VAAAR...
Nedir, ne oluyor, unuttunuz mu yoksa yasadiginizi, günler, kizgin küller gibi bütün duygularinizi kavurup
öldürerek mi geçiyor
üzerinizden, arzuyla dudaginizi isirdiginiz olmuyor mu hiç, bir müzik sesiyle söyle bir koltugunuzda
dogruldugunuz, aniden
bir yaz yagmuru gibi bosaniveren sebepsiz sevinçlere inanmiyor musunuz, bir agaç gölgesinde bir an durmak,
bir aksam üstü
denize baktiginizda bu sonsuz sularin kipirtisina...
Etiket HayaT
SEVDIGIM:
Bazen insanlar düsünürler. Hayatin anlami ne diye. Bunu zaman zaman ben de düsünüyorum. Hayatin
anlami nedir diye? En azindan
seni taniyincaya kadar düsünüyordum.
anlami nedir diye? En azindan
seni taniyincaya kadar düsünüyordum.
Gerçeklerin aci oldugunu ve bu yüzden biberin gerçek oldugunu anlatan bir espriyi animsadim. Halbuki biliyor
musun, bütün
biberler tatlidir. Zira, hayat sanildigi kadar acimasiz ve aci degil, sadece hayattaki tadi alabilmeli, kendi istedigin gibi
yasayamadiklarin ile beraber
...
musun, bütün
biberler tatlidir. Zira, hayat sanildigi kadar acimasiz ve aci degil, sadece hayattaki tadi alabilmeli, kendi istedigin gibi
yasayamadiklarin ile beraber
Etiket HayaT
YASAM O KADAR COMERT DEGIL
Yaa biz, binde bir karsimiza çikan dostluk, arkadaslik firsatlarini ne yapiyoruz? Aksamüstünün bir saatinde
yorgun gövdemizi
yaslayip miril miril konusabilecegimiz, omuzumuza dolanan bir kolun, basimizi yaslayabilecegimiz bir omuzun, belimizi kavrayan
bir elin, uzun yollara dayanikli asklarin sahibi karsimiza çiktiginda taniyabiliyor muyuz onu, degerini biliyor, biricikligini,
benzersizligini anlayabiliyor muyuz?
Karsimiza...
Yaa biz, binde bir karsimiza çikan dostluk, arkadaslik firsatlarini ne yapiyoruz? Aksamüstünün bir saatinde
yorgun gövdemizi
yaslayip miril miril konusabilecegimiz, omuzumuza dolanan bir kolun, basimizi yaslayabilecegimiz bir omuzun, belimizi kavrayan
bir elin, uzun yollara dayanikli asklarin sahibi karsimiza çiktiginda taniyabiliyor muyuz onu, degerini biliyor, biricikligini,
benzersizligini anlayabiliyor muyuz?
Karsimiza...
Yeni Yorumlar