Web / Program / Klavuz Katagorisinde ve Webmaster Forumunda Bulunan Sohbet kodu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir aralar bu forumda küçük şirin bir chat sayfası vardı.Onun kodunu bana söylermisiniz benim için çok önemli.Şimdiden teşekkürler....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Sohbet kodu Bir aralar bu forumda küçük şirin bir chat sayfası vardı.Onun kodunu bana söylermisiniz benim için çok önemli.Şimdiden teşekkürler. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cvp: Sohbet kodu o sadece bir koddan ibaret değil ki oguzsan sen nerede kullanacaksın normal bir html sayfasında mı yoksa vbulletin scriptinin içerisinde mi? eğer vbulletin scriptinin içerisinde kullanacaksan chatbox u bizim kullandıgımızı sana anlatabilirim ama normal bir web sitesi içerisinde uygulamak ıstersen çalışmaz. Tabi bu çalışmaz ama farklı tur sohbet kutuları vardır html sayfaları ıcın dizayn edilmiş. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cvp: Sohbet kodu Şey ben forumup'ta kullanacam.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cvp: Sohbet kodu sanırım gerekli açıklamayı ogrendin.ancak tekrar soyleyeyim forumup ucretsız forum kurulum servisidir. ve dolayısıyla vbullerin scriptilerini çalıştıramazsın sadece vbulletin scriptlerini değil hiç bir şeyi çalıştıramazsın çunkü o gibi kurulumların kalıpları bellidir.sen ancak o kalıbın uzerıne pudra sekeri olabilirsin (: demek istediğim forumup ve benzeri gibi ucretsiz forum sağlayan servislerden forum açıpta forumu buyutmeye calısma bizde zamanın birinde forumsplace gibi yabancı bir siteden almıstık ve hitimizde gayet fazlaydı sonuc olarak adamlar siteyi kapattı ve belli bir miktar para istediler patayı verirsek tekrar yonetimi verebileceklerini soyledir. tekrar bir sonuc cıkaracak olursak kımseye hamallık etme | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: Sohbet kodu Bilal Biraz ağır gittin abi..Bende forumup kullandım bir zamanlar.Sohbet ekleyebilirsin ama senin istediğini ekleyemezsiz.mesela sohbet chat kodları var google yazarsan bulursun bu sohbet kodlarını sitende html kod serbest dedikten ve ayarlardan gereken kod eklentilerini örn <body> , <html> <p> <marquee> vs bunları orda küçük bi kutucuğa aralarında virgül koyarak eklemelisinki gözüksün.anlatabilmişimdir.inş.. anlataadıysam [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Web / Program / Klavuz Katagorisinde ve Webmaster Forumunda Bulunan Sohbet kodu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir aralar bu forumda küçük şirin bir chat sayfası vardı.Onun kodunu bana söylermisiniz benim için çok önemli.Şimdiden teşekkürler....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |