♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan Nirvana Konusunu Görüntülemektesiniz.=>o iş garip bir iş çok karışık ondan öyle belki de başka biri karaladı...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #22 | ||
| |
paylasım için saolll | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
bence her türlü o igrenc kadır öldürdü yani | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
| |
doruyu soLemk gerkrse hc bsi anLamadm...:S kurt cobain nie intihr etti nası etti ws ws...btn bu soruLr hawada asıLı kaLdı:S | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
| |
eğerr tamamen cözen varsa bana da anlatsın bu olayıın sonucunuu forum sitelerinde aramayın ben aldıgım kitabı ölüm yerine gelmeden kaybettim tekrar bulursam kitabı bitiripp belgelere fln bakacağım kesin bir bilgi yok | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
| |
bri bna da soLesn.... bu arada kitabı buLursn bna wer(ir misn) hocam...bnde okumk istiom:G:G | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||
| |
kurt cobain is got brian molko is prophet derler çoğu insanlar ![]() o bakakımdan severim nirvanayı bi ara orda burda rape me yi sölerdim çok yanlış anlaşıldım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan Nirvana Konusunu Görüntülemektesiniz.=>o iş garip bir iş çok karışık ondan öyle belki de başka biri karaladı...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |