♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan Apocalyptica Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: pegasus Nickli Üyeden Alıntı Bütün parçaları güzel.Roc'n coke da kaçırdık zaten içime oturdu.Hala unutamadım.Ama bi daha gelsinler gidecem büyük ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 | |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: |
Alıntı:
aksam gelmssnn heleeee sakınn samsun sınırlarına yaklasma bidaha kırıkkalende kal | |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| İş Bilen Üye ![]() |
apocalyptica dinlemek isteyenlereee güzel bi haberim war Helsinki'de gerçkleşecek olan 2007 eurovision yarışmasının finalindee apocalyptica çıkacakmış |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| İş Bilen Üye ![]() |
çıkcakmış diye haber duymulştm ama ben göremedm ya çıkmadılar değilmi yalancı haber çıktı oysaki güvenilir bi kaynaktı(tühh) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: |
bnden de bi dip nottt fade to black i sakınn alarmmm müzigi yapmayınnn kaldıramıooo o parca kmsyii... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
| İş Bilen Üye ![]() |
kitap okurken ii gidio ya |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 |
| senzafine ![]() Ruh Halim: |
grup harika çalıo yaaa....şebnem ferah'ın 'perdeler'de de dnledim...şarkı zatn güzeldi daa da bi güzel olmuş..... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 |
| Amatör Üye ![]() |
süpersüpersüpersüper |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 |
| ...sonbahar... ![]() |
yhaa bnde forumda apocaLyptica arıorm sonLra kacmıs cok swiorm ceLLo sesinii en buuk istegm ceLLo caLabLmk ![]() ![]() apocaLyptica'ya geLnce aLanLrnda tek oLmaLrı w yptıkLrı muzk cok hosuma gdio...iLgnc bi tarzLrı wr..ceLLo-rock..bi insn nası ceLLoyu oLe caLar yhaa..metaLLica'nın coverLadkLrı srkıLrı ck gzL oLms yhaa...unforgiven'ı dnLerkn kendmdn geciomm adetaa booLe gomuLuormm oLduum yere eicca gruptki faworim=] |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 |
| CıLqıN MoD :p ![]() Ruh Halim: |
nothinq eLse matters şarkısı süper ötesi,çeLLon sesi zaten insanı aLıp ***ürüyo,çok iiLer |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 |
| Amatör Üye ![]() |
bitter sweet ve gotic metal şarkıları güzell dinlemek keyif verici |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan Apocalyptica Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: pegasus Nickli Üyeden Alıntı Bütün parçaları güzel.Roc'n coke da kaçırdık zaten içime oturdu.Hala unutamadım.Ama bi daha gelsinler gidecem büyük ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |