♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan Placebo Konusunu Görüntülemektesiniz.=>placebonun konusunu bulamasaydım küserdim size vallaha eveet karşınızda tülay başaranda bulabileceğiniz(gerçi pek bilmiyorum kimler var başka ) en böööyük placebo ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
placebonun konusunu bulamasaydım küserdim size vallaha ![]() eveet karşınızda tülay başaranda bulabileceğiniz(gerçi pek bilmiyorum kimler var başka ) en böööyük placebo fanı duruyorr ![]() brian molko nun sesini kutsal saymış , her şarkısının ayırt etmeden ve bıkmadan dinleyen tuhaf insanlarız aslında brian molko kurt cobain den sonra gelen en yetenekli kişiiliktir bu bi gerçek. alaaım cümle kuramıyorum anlatamıyorum çok seviyorum sizi üleynnn | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
yabancılardan nadir dinlediim kişilerden biri.. bi bu bide linkin park.. şarkılarda süper.. : ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
bu muhtereme cok ilginc hediyeler weriliomuss ama cok sewdigi bi tanee warmışş söle bakem placebo fan arkadasımız neymş bu hediye amaa bi yerde okumustumm belkide yanls hatırlıyorum | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan Placebo Konusunu Görüntülemektesiniz.=>placebonun konusunu bulamasaydım küserdim size vallaha eveet karşınızda tülay başaranda bulabileceğiniz(gerçi pek bilmiyorum kimler var başka ) en böööyük placebo ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |