♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan Linkin Park Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bncde linkin park gsel yapamiyolar bde soad ermeni oldukları içn konser kapısına 'köpekler ve Türkler gremez' demeleri beni dha cok ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #31 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
bncde linkin park gsel yapamiyolar bde soad ermeni oldukları içn konser kapısına 'köpekler ve Türkler gremez' demeleri beni dha cok soğutuyo |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #32 (permalink) |
| Eskişehir'i dağıtıyor. ![]() |
Bir zamanlar ne dinlerdim LP'ı.Şimdi yüzüne bakmaz olduk. Hybrid Theory albümü ile tavan yapmış ardından da meteora ile pastasının üzerini süslemiştir Linkin park.Chester'ı severim iyi gırtlak var.Kliplerini hala gördüğümde kaçırmam ne kadar eskisi gibi dinlemesem de.Film gibi yapıyor adamlar.18 yaşına kadar dinleyebileceğiniz iyi bir grup diyelim.Emin olun ilerde çok daha fazlasını isteyeceksiniz. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #33 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
yaklaşık tüm şarkılarını dinledim we bu grubu çok sewiorum hee o jay-z le encore varya onda kopuom RoCk FoReVeR |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #34 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cevap: Linkin Park
Gercekten mükemmel müzikleri var özellikle de Lying from you ve A place for my benim favorilerim... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #35 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: Linkin Park
--------------------------------------------------------------------------------------------- Bu mesaj FRETHAX tarafından silinmiştir Neden: Bir kerede anlayabilmeyi denesen... --------------------------------------------------------------------------------------------- |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #36 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() | Cvp: Linkin Park
10 yaşımdan beri dinliyorum hiç sıkılmadım LP yle yatıp kalkıyorum neredeyse bi grubun her şarkısı mı güzel olur ya |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan Linkin Park Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bncde linkin park gsel yapamiyolar bde soad ermeni oldukları içn konser kapısına 'köpekler ve Türkler gremez' demeleri beni dha cok ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |