♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan 30 sECONDS TO mARS Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Jared Leto (gitar-vokal), Shannon Leto (davul), Tomo Milicevic (gitar), Matt Wachter (bas)’dan oluşan Amerikalı indie/rock grubu 30 Seconds To Mars, ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | |||||||||||
| |
30 sECONDS TO mARS Jared Leto (gitar-vokal), Shannon Leto (davul), Tomo Milicevic (gitar), Matt Wachter (bas)’dan oluşan Amerikalı indie/rock grubu 30 Seconds To Mars, ikinci albümleri ‘A Beautiful Lie’ çıktıktan sonra kısa bir sürede 1 milyon satış rakamına ulaşarak dikkatleri üzerine çekmişti. Şubat ayında verecekleri Fransa konserlerini aşırı ilgi nedeniyle daha büyük bir alanda verecek olan grup, aynı zamanda da İtalya’daki yahoo sitesi tarafından ocak ayının grubu seçildi. ‘A Beautiful Lie’dan çıkardıkları yeni single “The Kill” ile radyo ve dergi listelelerinde haftalarca ilk 5’te kalan, geçtiğimiz sene birçok konserin yanısıra Bamboozle Left Festival, Lollapalooza gibi festivallerin ana grubu olarak sahne alan 30 Seconds To Mars fırtınası 2007’de de devam edeceğe benziyor! Grup son olarak ikinci albümdeki, albümle aynı adı taşıyan parça A Beautiful Lie'a klip çekti, klip gösterimde. Grubun vokali Jared Leto aynı zamanda bir aktör. Aktör olarak ilk performansını Jordan Catalano rölünde My So-Called Life'da gerçekleştirmiştir. Kariyerinde dönüm olan film Requiem for a Dream olmuştur. Jared ayrıca American Psycho'da Paul Allen'ı; Bir sinema efsanesi olan Fight Club'da da kısa bir rol olarak Angel Face'i canlandırmıştır. ![]() ![]() ![]() A BEAUTİFUL LİE
A Beautiful Lie Lie awake in bed at night And think about your life Do you want to be different? Try to let go of the truth The battles of your youth 'cause this is just a game It's a beautiful lie It's the perfect denial Such a beautiful lie to believe in So beautiful, beautiful it makes me It's time to forget about the past To wash away what happened last Hide behind an empty face Don't ask too much, just say 'cause this is just a game It's a beautiful lie It's the perfect denial Such a beautiful lie to believe in So beautiful, beautiful it makes me Everyone's looking at me I'm running around in circles, baby A quiet desperation's building higher I've got to remember this is just a game So beautiful, beautiful... THE KİLL
The Kill What if i wanted to break Laugh it all off in your face What would you do? What if i fell to the floor? Couldn’t take this anymore What would you do, do, do? Come break me down Bury me, bury me I am finished with you What if i wanted to fight Beg for the rest of my life What would you do? You say you wanted more What are you waiting for? I’m not running from you Come break me down Bury me, bury me I am finished with you Look in my eyes You’re killing me, killing me All i wanted was you I tried to be someone else But nothing seemed to change I know now, this is who i really am inside Finally found myself Fighting for a chance I know now, this is who i really am Come break me down Bury me, bury me I am finished with you, you, you Look in my eyes You’re killing me, killing me All i wanted was you Come break me down Break me down Break me down What if i wanted to break? The Kill -Tercümesi Ya kırılmayı istiyorsam Hepsini yüzüne gülerek Ne yapardın Ya yere düşseydim Bütün bunlara katlanamayarak Ne yapardın Gel, kır beni Göm beni, göm beni Seninle işim bitti Ya savaşmayı istiyorsam Hayatımın geri kalanı için yalvararak Ne yapardın Daha fazlasını istediğini söyledin Ne bekliyorsun Senden kaçmıyorum Gel, kır beni Göm beni, göm beni Seninle işim bitti Gözlerime bak Beni öldürüyorsun, beni öldürüyorsun Tek istediğim sendin Başka biri olmaya çalıştım Ama gerçekte içim öyle değil Nihayet buldum kendimi Bir şans için savaşırken Şimdi biliyorum, ben gerçekten buyum Gel, kır beni Göm beni, göm beni Seninle işim bitti Gözlerimin içine bak Beni öldürüyorsun, beni öldürüyorsun Tek istediğim sendin... CAPRİCORN
Capricorn(a Brand New Name) So I run, hide and tear myself up I'll start again with a brand new name And eyes that see into infinity I will disappear I told you once and I'll say it again I want my message read clear I'll show you the way, the way I'm going So I run, hide and tear myself up I'll start again with a brand new name And eyes that see into infinity I was almost there Just a moment away from becoming unclear Ever get the feeling you're gone I'll show you the way, the way I'm going So I run, hide and tear myself up I'll start again with a brand new name And eyes that see into infinity So I run, start again With a brand new name With a brand new name So I run and hide and tell myself (so I run) I'll start again with a brand new name (start again) And eyes that see into infinity (with a brand new name) I will disappear chok seviom bu grubu ya..özellikle Jaredd eet var mı dinleen.. Konu TinkerBeLl tarafından (21-05-2007 Saat 08:38 PM ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik | ||||||||||||
| | #2 | ||
| |
vaay elf döktürmüüşn çok güzl şarkıları var özellikle edge of the earth öneririm the kill in klibi manyak bilgiler için saoll | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
önmli diil.. bi an koskoca formda kimse dinlemio sanmıstm gercktn iiler cünkü.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
süpersüper | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
♪♪ Müzik Dünyası ♪♪ Katagorisinde ve Yabancı Müzik Forumunda Bulunan 30 sECONDS TO mARS Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Jared Leto (gitar-vokal), Shannon Leto (davul), Tomo Milicevic (gitar), Matt Wachter (bas)’dan oluşan Amerikalı indie/rock grubu 30 Seconds To Mars, ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |