ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan ben ozan_106 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>benm ozan_106 mecburen başka bi üyelik açmak zorunda kaldım burdan yetkililere sesleniyorum benim banım sürelimi yoksa sonsuza kadar mı??...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
sonsuza kadar ama eger yaptıgın yanlısı yapmıcana soz verebılırsen banını kaldırabılırız. | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #3 | ||
| |
söz veriyorum...bidaha yapmıcam | ||
| | #4 | ||
| |
sözunu dikkate alarak banın kaldırılmıstır. | ||
| | #5 | ||
| |
teşekkürler.... bu arada benim repim bu kadar düşük değildi.... Konu ozan_106 tarafından (10-07-2007 Saat 10:28 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! | ||
| | #6 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
| ||
| | #7 | ||
| |
yaa millet uğraştığınız şeylere bakar mısınız aaa..ozan az dikkat et kendine sende dua et Bill iyi gününe rastlamışsın ben banlasaydım galiba zordu işin... | ||
| | #8 | ||
| |
repin bu kadar dusuk degıldı dogru ama bundan sonra bırakda dıger uyelerımız artırsın repını hakkınla al olurmu ozan ? | ||
| | #9 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
hakkıyla aldıı repler de vardı ya 10 da bırakmasaydın![]() ![]() ![]() ![]() bi 20 daha katsan ii olur![]() ![]() | ||
| | #10 | ||
| |
fatih istersen yonetımı sana verım !! 2 ettı bu | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan ben ozan_106 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>benm ozan_106 mecburen başka bi üyelik açmak zorunda kaldım burdan yetkililere sesleniyorum benim banım sürelimi yoksa sonsuza kadar mı??...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |