ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan MarilyNMansoN Banlanmıstır.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>, Nicki Arkadasım Bir P.M Atarak Özel Durumlarının Oldugunu Ve Banlanmak Istedıgını Soyledı Bızde Bu İstegini Geri Cevirmedik.. *Yanlıs Anlasılmasın ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
, Nicki Arkadasım Bir P.M Atarak Özel Durumlarının Oldugunu Ve Banlanmak Istedıgını Soyledı Bızde Bu İstegini Geri Cevirmedik.. *Yanlıs Anlasılmasın Dıye Acıklama Ihtıyacı Duydum.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #2 (permalink) |
| yumuşak g ![]() |
vıluuuu ilk defa bölesini gördüm bilal beni alsa banlamayın yoksa ölürüm ![]() |
| | #3 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 |
bilal bu istegi sana yaptı mı ? (sorumu anladıgını biliyorum) |
| | #4 (permalink) |
Evet Şahsıma Yapılmıs Bir İstekti Şahsımda İstegini Geri cevirmedi (Umarım Dogru Yanıttır) (: |
| | #5 (permalink) |
| zozzoroliii ![]() |
ilk defa böylesını göruyorum yaa buda mamalk mı ne |
| | #6 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
fardır bi bildii |
| | #7 (permalink) |
Elbette vardır bir bildiği biz karara saygı duyalım dimi arkadaslar daha fazla uzatmanında bir anlamı yok |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan MarilyNMansoN Banlanmıstır.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>, Nicki Arkadasım Bir P.M Atarak Özel Durumlarının Oldugunu Ve Banlanmak Istedıgını Soyledı Bızde Bu İstegini Geri Cevirmedik.. *Yanlıs Anlasılmasın ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |