ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan Ceza nedeni: Bamcey: bır dhaa msn adresını verme Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Post: slmm User: Bamcey Infraction: bır dhaa msn adresını verme Points: 5 Administrative Note: Alıntı: msn adresı Message to User: ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | |||||
| |
Ceza nedeni: Bamcey: bır dhaa msn adresını verme Post: slmm User: Bamcey Infraction: bır dhaa msn adresını verme Points: 5 Administrative Note: Alıntı:
Message to User: Alıntı:
Alıntı:
| |||||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
yonjada bulamamısmı daa ii arkadas | ||
| | #3 | ||
| |
bu msjı buraya kım yazdı ya (: ben sadece kendısıne ozel olarak ceza ekledım alla alla sasırdım walla (: Bilmeden Ne guzel bır yenılık yapmısım artık ceza alanları dıger kullanıcılarda gorcek galıba :P gusel gusel hosuma gıttı | ||
| | #4 | ||
| |
bamceyy haklı herkes sanırım...profilinde mevcut e-mail adresin bir daha böle gereksiz yazılar neden yazıyorsun.. en kısa zamnda kendine düzen vermen dileğiyle | ||
| | #5 | ||
| |
Ceza Kaldirildi Bu ceza kaldırıldı. Nedeni: | ||
| | #6 | ||
| |
ya ni,e bu adamın cezaLarını kaLdırıosun sen...forum kuraLlarını ciqnio cezaLarı kaLdırıosun sen nasıL bi mod.sun ya :@ bamceyi nerden tanıosunda cezaLarını kaLdırıosun...böLe bişe olmaz ya... | ||
| | #7 | ||
| |
kusura bakmayın arkadaslar yanlıslık oldu caza fln kaldırıldıgı yok OrKuN öyle mod işte | ||
| | #8 | ||
| |
bill öLe mod.ta o zaman yetkiLerini tarafLı kuLLanmasın... | ||
| | #9 | ||
| |
orkun tamam baba sakın ol ilgilenildi sorunla işte | ||
| | #10 | ||
| |
tmm arkadaslar kusura bakmayın ok konunun uzamasını ıstemıyorum sorun kalmadı .. | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan Ceza nedeni: Bamcey: bır dhaa msn adresını verme Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Post: slmm User: Bamcey Infraction: bır dhaa msn adresını verme Points: 5 Administrative Note: Alıntı: msn adresı Message to User: ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |