.ılılı. ForumOjen .ılılı.

ApO ' adlı üyeden özür bekliyoruz

ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve  Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan  ApO ' adlı üyeden özür bekliyoruz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Ap0´isimli üyeden Alıntı ya benım kafamı bozmayın onların hepsi benım agzımdan yazıldı bana bişey deyin o zaman.. bak sende soluyorsun ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > ForumOjen Özel > ForumOjen Hakkında > Yasaklılar/Cezalılar

Kayıt ol Bloglar Üye Listesi Albümler Etiketler Arama Bugünki Mesajlar
Uyarılar

Alt 21-04-2008, 12:25 PM   #1 (permalink)
Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!..

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Başlıkları: 7

Ap0´isimli üyeden Alıntı
ya benım kafamı bozmayın onların hepsi benım agzımdan yazıldı bana bişey deyin o zaman..
bak sende soluyorsun uyarı aldım diyosun ...
arkadasıma bir uyarı bile gelmedi ..
madem 3 konudan fazla acanın konuları sılınıyor benım konularımı da silin o zaman egıtım formuna gunde 30 dan bile konu actıgım oluyor ...
gelde sil onları beklerım ...

Ap0´isimli üyeden Alıntı YAAA ALLAH INI seversen bilmeden konusma bari yaa .. benim moderatörü oldugum yer foruma en cok musteri ceken bir yer ... bari bilde konus ...
bişeyler kucumsemeye calısırken iyi arastır ...

Ap0´isimli üyeden Alıntı
ne biçim konusuyorsun sen ya daha dun uye olmussun forum acıldıgından beri burada olan kişiye yasdıgın seylere bak ...
Ap0´isimli üyeden Alıntı
neyse ben birşey demıyorum burda forum için yaptıklarımı anlatcak değilim ...
benım derdım arkadasımın emek verip actıgı bir konunun silinmesıdır ...
bu konu silinmeyıpte baska bir yere tasınılabilirdi ...
cunku daha once paylasılmıs birşey değildi ...

Ap0´isimli üyeden Alıntı
lan akıllı konusun beni deli etmeyin (bu mesajı sildiğim için tam hatırlamıyorum)

Kimse bu sitede ki bir şahsiyete lan diyemez
Kimse bu sitede bölümünün tahşidatını yapamaz
Kimse bu siteye para çeken bir yer üyeleri için ise müşteri diye bahsedemez
Kimse alt alta tüm üyelerin mesajlarına floot şeklinde cevap veremez
Kimse üyeler arası ayrım yapamaz
Kimse kendi yönetici olmadığı bir bölümde açık bir şekilde başka bir bölümün yöneticisini yargılayamaz işlerine karışamaz

özür bekliyoruz...

Frethax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 21-04-2008, 12:31 PM   #2 (permalink)
Ap0
ORj.iN@L

Ap0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevap: ApO ' adlı üyeden özür bekliyoruz

Neyden ozur beklıyorsun yaa ... !!!!!!!!!
Arkadasıma kızın biri laf salatası yapma diyor otekı uzatma artık güle güle diyor bunlar bişey değil sadece benım dediklerim göze batıyor...

Ap0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 21-04-2008, 12:34 PM   #3 (permalink)
Ap0
ORj.iN@L

O konu altınada yazan yorumlarda sadece benımkılerını değil herkesinkini sakın kafayla bir oku bakalım kac tane suclu cıkıyor ....

Ap0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 21-04-2008, 12:35 PM   #4 (permalink)
Ap0
ORj.iN@L

Siz bu gidişle daha cok alıntımı yaparsınız ...

Alt 21-04-2008, 12:42 PM   #5 (permalink)

Öncelikle size olayın fizibilitesini yapma görevi vermediğimizi hatırladığımı sanmıyorum eğer orada birisi demegoji yapıyorsa ki gidecek kişi gitmemiş giderken kendinin haklı diğerlerinin haksız oldugunu sürekli vurgulamaşı cevap yazmış ise benim üyem gayet tabii olarak laf salatası yapma der Eğer üyenin gidecegim dediği ilk mesaja laf salatası denmiş olsaydı kabul ederdim fakat bizim o üyenin şahsına gönderdiğimiz pmler yanıtlanmazken orada olayı anlatma girişimleri kabul buyurulur bir olay değildir.Ayrıca hala alt alta mesajlar yazmaya devam ediyorsun millete lan demenin öyle cıkısmanı haklı gösteriyorsun herkese sakin kafayla bir kere cevap verip arkadasını korumak yerine herkesle didişmeyi seçmenin mantıgını bulmaya calısıyorsun ama bu yaptıgının haklı bir tarafı yok

Arkadaşım özür diler misin!..

Özür dile bana somut mesaj getir böyle böyle böyle oldu de onu yapan üyeden de özür isteyecegiz ...

Şu gidişle daha cok alıntımı yaparsınız mesajını yeni gördüm///hala devam ediyorsun

Frethax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 21-04-2008, 05:11 PM   #6 (permalink)
aLemc!

dayjil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben bır sey dıyeyıımde ondan sonra ozuru beklersın apo benı korumuyor benım korunmaya ıhtıyacıım yok kendı korumamı kendım yaparım ben bu forum ılk acıldıgı gunude bılıyorum 3 5 kısı vardı her gun sayfalarca kopyala yapıtrdan baska bır sey olmuyordu sımdı ıse konu sılınıyorr neymis 3 konudan fazla acılamaz mıss

dayjil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 21-04-2008, 06:31 PM   #7 (permalink)
Kıdemli Üye

asilturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Başlıkları: 1

o kopyala yapıştır her forumun ilk günlerinde olur ama hangi forumun ilk günleri buranınki kadar verim vermiş ve gelecek vaadetmiştir, sorarım. bunları düşündükten sonra bir cevap daha yazınız.. kimsenin bi kac konum silindi diye hava atmaya hakkı yoktur. benim 3 konu bile değil ya sadece bi konu actım silindi. ben neden silindiğini pm ile sordum cevabımı da aldım. gidipte vay anam benim konumu sildiniz, vay anam gidiyom ben lan demedim..

asilturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 21-04-2008, 07:22 PM   #8 (permalink)

Çok konuşan boş konuşur hesabına dönmeye başladı ilgilenenlere teşekkür ederim

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve  Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan  ApO ' adlı üyeden özür bekliyoruz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Ap0´isimli üyeden Alıntı ya benım kafamı bozmayın onların hepsi benım agzımdan yazıldı bana bişey deyin o zaman.. bak sende soluyorsun ...

Seçenekler
Stil