ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan ApO adlı üye banlanmıştır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>özür dilemezse yapılacak her türlü affa karsıyım tekrar söylüyorum özür dilemedigi taktirde acılan bana izin vermem !!! mahkemelik bir olayda ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır
özür dilemezse yapılacak her türlü affa karsıyım tekrar söylüyorum özür dilemedigi taktirde acılan bana izin vermem !!! mahkemelik bir olayda yok tüm nedenlerini yazdım oraya ... |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #12 (permalink) | |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır
Alıntı:
şahsi sebepten dolayı olsaydı bu site o zaman karısırdır özür dilemesi gerekliliği üzerinde sürekli durdum ne zamandan beri üyelere eski yeni diye bakıyoruz sitede emeği geçmiş olabilir bu ona insanlara lan demesini mi gerektirir bırakalım lütfen arkadaslarımızı korumayı... | |
| | #13 (permalink) | |
| Tecrübeli Üye ![]() | Re: Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır
Alıntı:
| |
| | #14 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır
biz daha forum sitesini yönetemiyoruz bide başımızdakileri eleştiriyoruz Apo arkadaşımıızn uzun zamandır bu sitede var olduğunu ve bir anlık sinirine yenik düştüğünü düşünüyorum. Siteye yararlı bir kişilikti böyle kişiler böyle kolay banlanmaması gerekir bence ama takdir adminin |
| | #15 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() | Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır
ya arkadaşlar nerde hoşgörü erde aileyiz biz cümleleri... noldu bu siteye yaa... bazı kurallar vardır uyulmaz uyarılır ceza alınır falan tamam da şahsi yorumlar falan neden var? ya da neden suç sen banlattırdın adamı anlamına gelecek yoruma açık cümleler kullanılıyor ki... tamam üye sayısı artttıkça sorunlar da bence adminlerinde daha hoşgörülü olması lazım... haklı bile olsa.... bu konuya karışmamak da kararlıydım ama baya bi abartılmış gördüğüm kadaryıla konu.. tebrikler |
| | #16 (permalink) |
| gzLrne ßtiim ![]() Blog Başlıkları: 2 | Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır
AdMiN AçIKLaMa YapMış İşTe ZaTen AsIl UyaRı AlMası GerEKeN dayjiLdi Oda CeZa AlMış BeNCe PoŞa SoNuNa KaDaR HaKLı KoNu FaZLa AbaRTıLmıS SoNUçTa OrTadA Bir KüFür SöZ KoNusU DeĞiL KoNunUn KaPaNMasI ve ARkaDaSlArIn BeLirTİleN GüNLerDe AraMıza DöNMeLerİ En UyGuNUdUr DiYe DüŞüNüYorUm |
| | #17 (permalink) | |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır
Alıntı:
| |
| | #18 (permalink) |
ben yorum yapacagım sonra admin tekrar karıstı hosgörü yok o yok bu yok olacak ama kac kişi olayları tamamen inceledi oda muallaktır neyse bu konuyu kapatıyorum ayrıca istegimide değiştirmeyecegim Not:Bu olanların forumun büyüklüğüyle bir alakası yoktur büyük forumlarda direkt ban olayı vardır tekrar yok özür dile yok böyle bir şansda yoktur... |
| | #19 (permalink) |
| - ? - ![]() | Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır
Sevgili kardesım furkan olayları inceleme fırsatı vermıyorsun bizlere mesajları drek Bu mesaj Frethax tarafından Silinmiştir seklinde değiştiriyorsun ve bizden incelememizi istiyorsun sence bu mümkün mü?!! Ben forumojen.com sitesinde sınırlar aşırı derecede zorlanmadıgı muddetce sürekli bana karsıyım hele forumda emegi olan arkadaslarımızın kucuk hatalarından dolayı ilk seferinde sureklı banlanmasına tamamen karsıyım. ben bir onceki sayfada gereklı acıklamayı yaptım cezalar bitince bu iki arkadasımız tekrar aramıza donecekler *Kapattığın konuya cevap yazdım kusura bakma ama arkadaşlarımızın da dediği gibi azıcık hoşgörülü ol!!!! |
| | #20 (permalink) |
lan diyen bir üyeye hangi hosgörü özür dilemsinin gerekliliği yeterince hos görü içeriyordu zaten bırakın arkadaslarınızı korumayı ve buna bir kılıf takmayı ve bu davranısınıza karsı gelen insana ise hos görüsüz demeyi... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan ApO adlı üye banlanmıştır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>özür dilemezse yapılacak her türlü affa karsıyım tekrar söylüyorum özür dilemedigi taktirde acılan bana izin vermem !!! mahkemelik bir olayda ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |