.ılılı. ForumOjen .ılılı.

ApO adlı üye banlanmıştır

ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve  Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan  ApO adlı üye banlanmıştır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>özür dilemezse yapılacak her türlü affa karsıyım tekrar söylüyorum özür dilemedigi taktirde acılan bana izin vermem !!! mahkemelik bir olayda ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > ForumOjen Özel > ForumOjen Hakkında > Yasaklılar/Cezalılar

Kayıt ol Bloglar Üye Listesi Albümler Etiketler Arama Bugünki Mesajlar
Uyarılar

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 22-04-2008, 08:48 PM   #11 (permalink)
Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!..

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 13
İsim: Furkan Emir
Konuları: 196
Blog Başlıkları: 7
Ettiği Teşekkür: 56
Aldığı Teşekkür: 54
Rep Puanı: 0
Frethax isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Tükkandaki Parası: 0,00
Bankada: 0,00
Toplam Parası: 0
TFL Gönder
Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır

özür dilemezse yapılacak her türlü affa karsıyım

tekrar söylüyorum özür dilemedigi taktirde acılan bana izin vermem !!!

mahkemelik bir olayda yok tüm nedenlerini yazdım oraya ...

Frethax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 22-04-2008, 08:51 PM   #12 (permalink)

TFL Gönder

Alıntı:
newmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haydeee ..apo olay nedir?apo ikazzz..yaa arkadaşlar neler oluyor sitedee..bi savunma yeri olmalı değerlendirmeye alınmalı artık herkes.apo bu sitenin geçmişinde büyük bir öneme sahiptir.ac.sebep:ikaz derken üyelerimizi bilgilendirmek gerekiyorr..

Admin beye iletelim de bir nevi sanal mahkeme kurulmalıdır..üyeleri.başkanı kısacaaa..sanmıyorum ki şahsi sebepten dolayı olsun ancak apo dan da bir açıklama bekliyoruz diyecem ama banlı şu an ...bence kapamanın çözüm olmadığı bir ülkede yasaklama da bir yerekadar ..neysee en kısazamanda bunlar cevablanır inşallah.

şahsi sebepten dolayı olsaydı bu site o zaman karısırdır
özür dilemesi gerekliliği üzerinde sürekli durdum ne zamandan beri üyelere eski yeni diye bakıyoruz sitede emeği geçmiş olabilir bu ona insanlara lan demesini mi gerektirir
bırakalım lütfen arkadaslarımızı korumayı...

Frethax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 22-04-2008, 09:02 PM   #13 (permalink)
Tecrübeli Üye

_SeS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2321
İsim: seda
Konuları: 4
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 29
Aldığı Teşekkür: 4
Rep Puanı: 22
_SeS_ Güzel Yazılara
Tükkandaki Parası: 86,76
Bankada: 7.294,74
Toplam Parası: 7.381,50
TFL Gönder
Re: Cevap: ApO adlı üye banlanmıştır

Alıntı:
Bur_Rah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ana ...
Benım kuzenıme ne yapmıslar yaaa ... ):
Ne oldu burda ben anlamadım hemde _SeS_ sana yakıstıramadm sen neden ole bir cumle kullanıyorsun kı ...
Suan Ap0 banlı olmazsa birde senın yuzunden banlanırdı..
nese ben solemım en iyisi ona ...
surda 4 gunun kalmıs kuzen cabuk gecer sende öss hazırlanırsın ...
sakın ha ordaki kötek ya da cümlenin tamamı yanlış anlaşılmasın ben düşüncemi uzun uzun anlatmaktansa o söz ile anlatmış oldum sadece newmoon "bence kapanmanın çözüm olmadığı bir ülkede yasaklamada bir yere kadardır" cümlesine cevaben yazdım ve hakaret ya da kötü düşünce içeren bir cümle kurmadımki benim yüzünden banlanmasına sebep olacak cümle kurması gereksin..

_SeS_ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 23-04-2008, 12:16 AM   #14 (permalink)
Kıdemli Üye

samwolf722_mm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1640
İsim: SAMET
Konuları: 118
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 251
Aldığı Teşekkür: 65
Rep Puanı: 160
samwolf722_mm has a spectacular aura aboutsamwolf722_mm has a spectacular aura about
Tükkandaki Parası: 3.472,72
Bankada: 0,65
Toplam Parası: 3.473,37
TFL Gönder

biz daha forum sitesini yönetemiyoruz bide başımızdakileri eleştiriyoruz Apo arkadaşımıızn uzun zamandır bu sitede var olduğunu ve bir anlık sinirine yenik düştüğünü düşünüyorum. Siteye yararlı bir kişilikti böyle kişiler böyle kolay banlanmaması gerekir bence ama takdir adminin

samwolf722_mm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 23-04-2008, 02:30 PM   #15 (permalink)
saçlı garının gızı

Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 49
İsim: Melike...
Konuları: 289
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 532
Aldığı Teşekkür: 205
Rep Puanı: 610
Disibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to allDisibani is a name known to all
Tükkandaki Parası: 6.481,55
Bankada: 56.973,70
Toplam Parası: 63.455,25
TFL Gönder

ya arkadaşlar nerde hoşgörü erde aileyiz biz cümleleri... noldu bu siteye yaa... bazı kurallar vardır uyulmaz uyarılır ceza alınır falan tamam da şahsi yorumlar falan neden var? ya da neden suç sen banlattırdın adamı anlamına gelecek yoruma açık cümleler kullanılıyor ki... tamam üye sayısı artttıkça sorunlar da bence adminlerinde daha hoşgörülü olması lazım... haklı bile olsa....

bu konuya karışmamak da kararlıydım ama baya bi abartılmış gördüğüm kadaryıla konu.. tebrikler

Disibani isimli Üye şuanda  online konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 23-04-2008, 05:23 PM   #16 (permalink)
gzLrne ßtiim

PüSküLLü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 74
İsim: ÇiSİ
Konuları: 90
Blog Başlıkları: 2
Ettiği Teşekkür: 23
Aldığı Teşekkür: 67
Rep Puanı: 220
PüSküLLü has a spectacular aura aboutPüSküLLü has a spectacular aura aboutPüSküLLü has a spectacular aura about
Tükkandaki Parası: 15.356,15
Bankada: 2.049,13
Toplam Parası: 17.405,28
TFL Gönder
Blog Başlıkları: 2

AdMiN AçIKLaMa YapMış İşTe ZaTen AsIl UyaRı AlMası GerEKeN dayjiLdi Oda CeZa AlMış BeNCe PoŞa SoNuNa KaDaR HaKLı KoNu FaZLa AbaRTıLmıS SoNUçTa OrTadA Bir KüFür SöZ KoNusU DeĞiL KoNunUn KaPaNMasI ve ARkaDaSlArIn BeLirTİleN GüNLerDe AraMıza DöNMeLerİ En UyGuNUdUr DiYe DüŞüNüYorUm

PüSküLLü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 23-04-2008, 06:27 PM   #17 (permalink)
Kıdemli Üye

asilturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 503
İsim: Asil
Konuları: 142
Blog Başlıkları: 1
Ettiği Teşekkür: 353
Aldığı Teşekkür: 80
Rep Puanı: 303
asilturk is a jewel in the roughasilturk is a jewel in the roughasilturk is a jewel in the roughasilturk is a jewel in the rough
Tükkandaki Parası: 3.675,53
Bankada: 12.844,53
Toplam Parası: 16.520,06
TFL Gönder
Hediyeleri
Blog Başlıkları: 1

Alıntı:
Bur_Rah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ana ...
Benım kuzenıme ne yapmıslar yaaa ... ):
Ne oldu burda ben anlamadım hemde _SeS_ sana yakıstıramadm sen neden ole bir cumle kullanıyorsun kı ...
Suan Ap0 banlı olmazsa birde senın yuzunden banlanırdı..
nese ben solemım en iyisi ona ...
surda 4 gunun kalmıs kuzen cabuk gecer sende öss hazırlanırsın ...
bu nasıl bir yorumdur yaa. direk bir üyeye sataşmak varmıydı?.. lütfen. Apo bir anlık sinirine yenik düştü banlandı. daha fazla can yanmasın. fakat ben biraz daha yorumlanırsa bu konu yanacağı kanaatindeyim... Ses e de laf olmasın bence..

asilturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 23-04-2008, 06:29 PM   #18 (permalink)

TFL Gönder

ben yorum yapacagım sonra admin tekrar karıstı hosgörü yok o yok bu yok olacak ama kac kişi olayları tamamen inceledi oda muallaktır neyse bu konuyu kapatıyorum ayrıca istegimide değiştirmeyecegim

Not:Bu olanların forumun büyüklüğüyle bir alakası yoktur büyük forumlarda direkt ban olayı vardır tekrar yok özür dile yok böyle bir şansda yoktur...

Alt 24-04-2008, 01:17 PM   #19 (permalink)
- ? -

AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1
İsim: Bilal Kayahan
Konuları: 1523
Blog Başlıkları: 24
Ettiği Teşekkür: 190
Aldığı Teşekkür: 1190
Rep Puanı: 2677
AnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond reputeAnesTetiC has a reputation beyond repute
Tükkandaki Parası: 144.918,93
Bankada: 190.942,23
Toplam Parası: 335.861,16
TFL Gönder
Hediyeleri

Blog Başlıkları: 24

Sevgili kardesım furkan olayları inceleme fırsatı vermıyorsun bizlere mesajları drek

Bu mesaj Frethax tarafından Silinmiştir seklinde değiştiriyorsun ve bizden incelememizi istiyorsun sence bu mümkün mü?!!

Ben forumojen.com sitesinde sınırlar aşırı derecede zorlanmadıgı muddetce sürekli bana karsıyım hele forumda emegi olan arkadaslarımızın kucuk hatalarından dolayı ilk seferinde sureklı banlanmasına tamamen karsıyım.

ben bir onceki sayfada gereklı acıklamayı yaptım cezalar bitince bu iki arkadasımız tekrar aramıza donecekler

*Kapattığın konuya cevap yazdım kusura bakma ama arkadaşlarımızın da dediği gibi azıcık hoşgörülü ol!!!!

AnesTetiC isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 24-04-2008, 05:43 PM   #20 (permalink)

TFL Gönder

lan diyen bir üyeye hangi hosgörü özür dilemsinin gerekliliği yeterince hos görü içeriyordu zaten

bırakın arkadaslarınızı korumayı ve buna bir kılıf takmayı ve bu davranısınıza karsı gelen insana ise hos görüsüz demeyi...

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

ApO adlı üye banlanmıştır

ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve  Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan  ApO adlı üye banlanmıştır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>özür dilemezse yapılacak her türlü affa karsıyım tekrar söylüyorum özür dilemedigi taktirde acılan bana izin vermem !!! mahkemelik bir olayda ...

Seçenekler
Stil