»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

Nightmare adlı üye banlanmıştır

ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve  Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan  Nightmare adlı üye banlanmıştır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Nightmare adlı üye 6 ay süre ile banlanmıştır Öncelikle bu siteyi hacklemek, hacklemeye çalışmak ya da ima etmek son derece ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > ForumOjen Özel > ForumOjen Hakkında > Yasaklılar/Cezalılar

Uyarılar

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 06-07-2008, 01:06 AM   #1
Frethax
Guest

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:
Nightmare adlı üye banlanmıştır

Nightmare adlı üye 6 ay süre ile banlanmıştır

Öncelikle bu siteyi hacklemek, hacklemeye çalışmak ya da ima etmek son derece yanlış bir davranıştır. Yanlışlık ve doğruluk kavramı bizim sitede kişilere göre değiştiği için bu kararı Forumojen Yönetim kurulundan olan insanlarla (hepsiyle değil) görüşerek aldık.

Adminlere tapan insanlar da yoktur bu sitede bu sitenin adminleri ve yönetimi hiçbir zaman böyle bir amaç edinmez

Arkadaşımıza sitemizde geçirdiği anlar için teşekkür ederiz.

Alt 06-07-2008, 03:03 AM   #2
Aktif Üye

emre&tuba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: tuba
İş: emreyLe :D
Takım: fenerbahçe
Hobisi: voleybol,emre
Fobisi: karanlık

Üye No: 4743
İsim: tuba
Konuları:4
Blog Başlıkları:
Cvp: Nightmare adlı üye banlanmıştır

hmm..ozaman bence orkun az ceza aldı okadar hakaret etti..meriç imaa etti 6 ay aldı orkun resmen küfür etti 1 hafta aldı.siz sürekli zıtlaşiyorsunuz meriçle oda istesem onuda yaparım anlamında dedi onu sana sende cok iyi biliyorsun..nese artık olan olmuş..tebrik ederim seni

emre&tuba isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-07-2008, 10:03 AM   #3
Frethax
Guest

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:

Tebrik ettiğin için teşekkür ederim ne kadar ihtiyacımız vardı ah bir bilsen.
Orkun'un ki bir anlık bir sinirken Meriç'in yaptığı bir anlık değildi son 2-3 gündür bunu yapıyordu. Ayrıca sende site yönetiminin işine karışmasan iyi olacak bu kararlar tek başına alınmış kararlar değiller.
Kimse sitede istesem onu yaparım istesem bunu yaparım diyemez bu sitenin bir kuralları var ve herkes bu kurallara uymak için çaba sarfediyor

Frethax: Arkadaşım şansını zorlama (banlanabilirsin manasında)
Nightmare: Onu yapmak da

qüven
özveri ve
tecrübe istio

Alt 07-07-2008, 02:37 AM   #4
Aktif Üye

No_Winston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Tegmen
İş: Sokak Basketbolu,Kara Kalem, E.Gitar,Ama Elektronikciyim :)
Takım: Los Angeles Lakers
Hobisi: Sokak Basketbolu Yüzme
Fobisi: Sakatlanmak Yaslanmak Yakalanmak

Üye No: 4929
Konuları:17
Blog Başlıkları:

Bİr anlık sinir kişiligi ortaya koyar ama konu o değil ve 6 ay bence cok abartı yani nede olsa kişi gene baska bir üyelik isminden geri girecektir siteye .Bu arada işimize karısmassan falan demissinde Furkan biz bir aile gibiyiz diyoruz belki olay hakkında karar verme gibi bir secenegimiz olmasada en azından olaylara tepki gösterme secenegimizede karısmaman gerekir(Kurallar Cercevesinde Tabikide) cünkü her ailede işler böle yürür diyerek düşünüyorum .Artık diyecek bir sey yok

Giden Gitmiştir Giderken Bitmiştir...

Konu No_Winston tarafından (07-07-2008 Saat 02:42 AM ) değiştirilmiştir.
No_Winston isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-07-2008, 10:25 AM   #5
Frethax
Guest

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:

Eğer birisi yaptığımdan ötürü alaycı olarak bu kararı alan adamları tebrik etme girişiminde bulunmaya çalışıyorsa ben o adama derim ki işime karışma.
Nightmare i banlarken altına yazdım ki bizimle bu olay hakkında konuşması dahilinde cezasında indirime gidilecektir orkun için böyle bir şey söz konusu bile değildi fakat meriç'in yaptığı istediğiniz kadar banlayın ben istersem o siteye girerim
Kusura bakmayın da size bu olanlar biraz garip gelmiyor mu?
Ayrıca bir anlık sinir kişiliği ortaya koymaz o an sinirlenen bir insan en yakın arkadaşına bile kötü sözler söyleyebilir (hangimiz söylemedik?)

Alt 08-07-2008, 01:04 AM   #6
Aktif Üye

No_Winston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Sokak Basketbolu,Kara Kalem, E.Gitar,Ama Elektronikciyim :)
Takım: Los Angeles Lakers
Hobisi: Sokak Basketbolu Yüzme
Fobisi: Sakatlanmak Yaslanmak Yakalanmak

Üye No: 4929
Konuları:17
Blog Başlıkları:

Güzelde o alaycı sekilde dedigin bir tepki gösterme biçimdir zaten bunuda herkes anlıyor sende anlamıssın bunu. Orkuna 1 haftalık ceza verildi artık bu cezayı ne kadar indirebilirdinki daha fazla diye düşünüyorum . Bir anlık sinir de insan dilini tutamaz ve yanındaki hakkında ne hissediyorsa içini döker . Ben meric niye banlandı, banını kaldırın gibi bir sey demiyorum gariplikler ortada. Yaptıgı yanlıstı belki ben sadece tepkilere biraz daha anlayıslı bakmanızı rica ediyorum sert cıkmayın lütfen Anlayısın İçin Simdiden TEsekkür Ederim Furkan .

Düşünceler Kişiye Göre Degişir Herkesin Düşücesi Ayrıdır Herkesin Düşüncesine Saygım Sonsuz...

No_Winston isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-07-2008, 01:06 AM   #7
Sunshine

GuLsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: GuLsah
İş: ßiLmem Ki...
Takım: Fß(=

Üye No: 77
İsim: GuLsah
Konuları:80
Blog Başlıkları: 2

bence bunu daha çok yorum götürür..

GuLsah isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-07-2008, 01:31 AM   #8
zindanzade

zahsenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Zeynep Ahsen
Takım: FENERBAHÇE !!

Üye No: 1478
İsim: Zeynep Ahsen
Konuları:113
Blog Başlıkları:

sana bi reklam filminin müziğini tavsiye ediyorum....

"kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm........."

zahsenk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-07-2008, 09:38 AM   #9
Frethax
Guest

Üye No:
Konuları:
Blog Başlıkları:

Sen sitenin adminini geçtim haydi herkes eşit sitenin alayına alaycı bir şekilde davranırsan orada alaycı bir şekilde kimseye verilmemiş 6 ay cezasını alırsın bu da bir tepki gösterme sebebi anlamışsın bunu. Kusura bakma Orkun'un durumunda da orkun haklıydı yanlışı düşüncelerini etik olmayan kelimelerle karşındakine açıklamak hatta o etik olmayan kelimeleri bir üyeye sarfetmesiydi.
Haklılık mezvunu da şuradan açıklayayım eğer bir durumdan 10 tane üye gelip bize şikayetlerini belirtiyorsa ben derim ki benim 10 üyem bu site başladı başlayalı kaç kere bana böyle bir tepki gösterdi var bu olayda bir haklılık payı.
Bence bu olayı uzatmaya hiç gerek yok ve söyliyeyim Orkun banlandığında başka bir üyelikle siteye girme fantazilerinde bulunmazken Meriç'in dediği banlayın farketmez istediğim kadar girebilirim ben bu siteye oldu. İki banı hiç birbirine karıştırmamanızı öneririm.

Alt 09-07-2008, 10:51 PM   #10
na-iyi-ne gerek?|düşün düşün...nedir?|manama:

Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: Melike...
İş: okuyor okuyacak ölecek de yine bitmeyecek galiba
Takım: Galatasaray
Hobisi: .
Fobisi: .

Üye No: 49
İsim: Melike...
Konuları:322
Blog Başlıkları: 11

anooo ben yokkene neler olmuş töbee

Disibani isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil