ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan communist/banned Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sebep: rahatsız edici(aşırı siyaset)...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
communist/banned sebep: rahatsız edici(aşırı siyaset) | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
benım de banlanmam ıcın sıyasetmı yapmam lazım hım baska valla banlayın benı nolurrrrrrr | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
yok siyasetle bu forumu birbirine karıştırmamalıyız ayrıca sen yapmazsın böyle şeyler ![]() ne işimiz olur siyasetle cart la curtla ...yaşamanın kaynakları sınırsız siyaset olmadan da yaşayabiliriz değil mi aysenuy | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
seyvet bak banla benı kuzenden oğrendım kufur edınce kapanıomus abı oda bana ters ya offfff seyvet sekerımmmm kırma benı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
thetarkpart bir sefer daha söyle beni banla diye banlayacagım seni (: bu kadar eziyet çektirmeye hakkımız yok diye düşünüyorum (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
new aşırı siyasetten banladında forumda daha önce esrar'ın siyaset diye açtığı bir topic vardı bilmem hatırlar mısın? Acaba hangisi daha abartılı, bi oku derim ben | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
............ben bulamadım da.onu hangi topic altında olduğunu açıklarsan...konuyu incelemeye almamız gerek..sen nerde olduğu hakkın bir bilgi ver istersen..ben bulamadım da ![]() babam bile siyaset yapsa acımam...burası siyasi görüşleri belirtme mekanı değil... özgürce,seviyeli muhabbet ve paylaşım portalımız.... isteyen gitsin o tür sitelere üye olsun tartışsın bizim yakamızı rahat bıraksın yaa. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
new artık çok geç o topici ben imha ettim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
o sorun hallolmuş bakk denizcann.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
e bunu banladınız öbür arkın msj silindi bitti o yüzden sölemiştim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan communist/banned Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sebep: rahatsız edici(aşırı siyaset)...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |