ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan Uyarı nedeni: eRos: Diğer Üyeleri Rahatsız Etme Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Post: [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] User: [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] Infraction: Diğer Üyeleri Rahatsız ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||||
| |
Uyarı nedeni: eRos: Diğer Üyeleri Rahatsız Etme Post: [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] User: [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] Infraction: Diğer Üyeleri Rahatsız Etme Points: 0 Administrative Note:Message to User: Alıntı:
Alıntı:
Konu shevchenko tarafından (13-06-2007 Saat 10:57 AM ) değiştirilmiştir.. | ||||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| shevchenko Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | The JusT (17-06-2007) |
| | #2 | ||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
sen bu cezay veriyon da se nde kullanmışsın ezik kelimesini....o zaman kendine de ceza ver.....benm ve gs li arakdaşlarımın huzurunu bozuyo.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
erdem.ezik kelimesine bişi dedik mi doru düsgün baksana cezaya. fb bölümünde fb ye hakaret eden herkes.dier üyeleri rahatsız etmekten ceza yiebilir.ki ztn ben bunu kafama göre vermedim.konuyu açıp okursanız.bi üyeden tepki geldi neden ceza verilmedi die ondan sonra verdim.ayrıca da ceza deil uyarı... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
haklı bi ceza olmuş bence | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
hakı yerınde kullandık mesut saol guzel olmus | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 373
İsim: Eren Can Özfırat Yaş: 18 Nerden: Alayından |
Her ezik kelimesi kullanana ceza vercekseniz kendinizn actıgı topiclerede verin ozmn ben rahatsz edici bişe yazmadn istersnz girin bakın. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
öyle deme ama orada aşağılama yerine kullanılmış gibi gözüküyor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan Uyarı nedeni: eRos: Diğer Üyeleri Rahatsız Etme Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Post: [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] User: [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] Infraction: Diğer Üyeleri Rahatsız ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |