ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan Ceza nedeni: Utq: Rahatsız Edici Msj Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu Konu Hakkında Site Yetkilileri Konusacak Arkadaslar.....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
Bu Konu Hakkında Site Yetkilileri Konusacak Arkadaslar.. | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #12 | ||
| |
utku baba siyaset olmadan yapamazsın biliyom ama az sabret ![]() burhan gibi ol . Bak adam caktırmadan siyaset yapıyo kimsede bişe demiyo | ||
| | #13 | |||
| |
Alıntı:
| |||
| | #14 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
ya tmm beni haksız gibi görüonuz ama , şimdi utq ben iktidarı beğenmiyorum dese bişe demicem ama iktidar yabancı ülkeleri destekliomuş falan gibi şeyler bir iftira dır.yani doğru olduğu kesin bişe deildi.yani birilerine iftira atmak ta özgür olmak deildir.özgür olcaksan iftira atmadan beğenmediğini sölişceksin yada emin olduğun bişeyi söyliceksin.. | ||
| | #15 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
çok pardn bu konu çok uzuo farkındaım ama doruluu kesn olmayn bişiin yanlşlııda kesn diildrrr yanlşlıı kesn olmayan bişiedee iftiraa diyemssnnz iftirann kelimee anlamıı çok çok çok farklıı kiii | ||
| | #16 | ||
|
ii işte kendiins de dionuz doru olduu kesin deil iftira demiyelim suç atma dielim..yine haksız sınız...benim kimsenin özgürlüğünü kısıtladıım yok.. | ||
| | #17 | ||
| |
bn forumojen yetkilisi modu v.ı.p si faln deilim ama bunu söylemek her üye gibi bnmde borcum kimse yangına körükle gitmesin!!!! Yangına Körükle Gidip Tartışmayı Daha da ALEVLENDİRMESİ de Bu Kural Kapsamındadır. Bu Tarz Davranışlara Tevessül Edenler Önce UYARILIR, Davranışlarına Devam Etmeleri Durumunda Kayıtları Silinir. LÜTFEN Bu Forumun Sükûnet ve Asayişini KORUMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ. alıntı arkadaşlar forumojen kurallarını okuyun bnce... başka bişey demeye ve boy gösterisi yapmaya gerk yok | ||
| | #18 | |||
|
Alıntı:
ama iftira bayaa çrkn kaçmmıomu sencede nesee herkss söliicenii söledii bu arada bu konudaa bnm yorum yapma nedenm haksz olduunu düşndüüm bi karardıı(yanlş anlama senlee diil sornm) ama ztn bilalle konuştk bu konunn gndeme geliicenii söledii ne mutluu bana dmkki en azndan bişiler başarablmişim | |||
| | #19 | ||
|
ya suçun benim üserimde kalmasını istemiorum sadece ... | ||
| | #20 | ||
|
cnm bnm ortada bi suç fln yokki sadecee bi görüş ayrılıı var kaldıkii sen koskocaa bi moderatörsnn borumu yanee kendinee gree haklısn tabii Konu gAm-zEdE tarafından (16-06-2007 Saat 08:57 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Hakkında Katagorisinde ve Yasaklılar/Cezalılar Forumunda Bulunan Ceza nedeni: Utq: Rahatsız Edici Msj Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu Konu Hakkında Site Yetkilileri Konusacak Arkadaslar.....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |